100%NL Magazine Art Rooijakkers
Zie ook:
Delen

ZIEN: Art Rooijakkers kruipt in de huid van déze Amerikaanse zangeres!

Op Instagram laat Art Rooijakkers een kant van zichzelf zien die we nog nooit eerder zagen!

Art Rooijakkers

Art Rooijakkers kennen we natuurlijk allemaal als de presentator van verschillende tv-programma’s. Zo presenteerde hij jarenlang Wie is de Mol, genieten we van Rooijakkers over de Vloer en presenteert hij sinds vorig jaar ook B&B Vol Liefde.

Art is niet van de buis weg te denken! En dat is maar goed ook, want de kijkers voor de buis kunnen geen genoeg krijgen van Art.

Single

Ruim 20 jaar lang had Art een relatie met Andrea. Samen kregen ze twee prachtige dochters: de tweeling Puk en Keesje. Art is apetrots op zijn dochters en plaatst regelmatig leuke foto’s van zijn meiden. 

Helaas brachten Art en Andrea vorig jaar naar buiten dat het stel uit elkaar zou gaan. Hun verklaring luidde als volgt: ‘Hoewel enorm verdrietig, zijn Art en Andrea in goede harmonie uit elkaar gegaan en richten zich nu vooral als trotse ouders op de opvoeding van hun dochters. Met het oog op hun privacy en die van hun dochters vragen ze de media om respectvol met deze situatie om te gaan.’

In de huid van deze Amerikaanse zangeres

Sinds de breuk met Andrea probeert Art het leven weer op te pakken en onderneemt hij veel. Zo is hij naar Spanje gegaan met zijn zus, is hij weer druk aan het werk én laat Art zich van een kant zien die we nog niet eerder zagen.

Op Instagram plaatst Art namelijk hele bijzondere foto’s. ‘I came in like a….En wat daaraan vooraf ging.’ Daarmee refereert hij natuurlijk aan zangeres Miley Cyrus en haar hit ‘Wrecking Ball’.

We zien bijna het verschil niet! 😉

Bron en Beeld: Instagram Art Rooijakkers

Delen

Meer over Art Rooijakkers

Binnenkijken in de prachtige woning van Art Rooijakkers
Binnenkijken in de prachtige woning van Art Rooijakkers
Op déze plek slapen Art en Nicolette tijden Expeditie Robinson
Op déze plek slapen Art en Nicolette tijden Expeditie Robinson
Lees alle artikelen over Art Rooijakkers