Kraantje Pappie en gezin 100pmagazine
Zie ook:
Delen

BABYNIEUWS: Kraantje Pappie wordt voor de tweede keer vader

Kraantje Pappie deelde dit geweldige nieuws doormiddel van een té lieve foto van zijn dochter Maeve te delen. Fantastisch dit!

Kraantje Pappie

Kraantje Pappie is de artiestennaam van Alex van der Zouwen. Hij is bekend als Nederlands rapper. Van der Zouwen brak door met zijn debuutalbum Crane. Vervolgens heeft hij nog meer succesvolle albums uitgebracht. Sinds maart 2021 is van der Zouwen onderdeel van The Streamers en ook tijdens De Vrienden van Amstel Live schittert hij op het podium. 

Dochter Maeve

Kraantje Pappie en zijn vriendin Sarah zijn inmiddels al meer dan tien jaar bij elkaar, en nog altijd hartstikke gelukkig. Op 10 februari 2020 kregen ze een dochter genaamd Maeve Celine van der Zouwen. Op Instagram deelt Kraantje regelmatig de leukste en schattigste foto’s van zijn dochter. Wij en alle andere mensen smelten hier keer op keer bij weg.

Babynieuws

Maeve wordt over een paar maanden grote zus, want Sarah is voor de tweede keer in verwachting. Op Instagram plaatst Kraantje een mierzoete foto van zijn dochter met een echo in de handen. ‘Maeve, en over een aantal maandjes nummer Twaeve. Merry Christmas!!!’, schrijft hij erbij. Ook deelt Kraantje een video. Hij vraagt zijn dochter wat zij in haar handen heeft. ‘Dat is een nieuwe baby’, zegt Maeve enthousiast. Wat een heerlijk kind en wat zal zij een lieve, grote zus worden.

Van harte gefeliciteerd allemaal!

Bron en Beeld: Instagram Kraantje Pappie

Delen

Meer over Kraantje Pappie

AAWH: Kraantje Pappie laat harten smelten met mierzoete foto's van dochter
AAWH: Kraantje Pappie laat harten smelten met mierzoete foto’s van dochter
Kraantje Pappie maakt geslacht tweede kindje bekend
Kraantje Pappie maakt geslacht tweede kindje bekend
Lees alle artikelen over Kraantje Pappie