100%NL Magazine Fajah Lourens
Zie ook:
Delen

Babynieuws voor Fajah Lourens!

Heel mooi babynieuws voor Fajah Lourens, ze wordt namelijk oma!

Fajah Lourens

Fajah Lourens was nog maar 21 jaar oud toen Nederland haar leerde kennen als Yasmin in Goede tijden, Slechte tijden. Sindsdien verscheen Fajah in verschillende films en series, bouwde ze een carrière op als DJ en producer én schreef ze een dieetboek Killerbody. Fajah is een bezige bij!

Fajah heeft twee kinderen, dochter Irem en zoontje Shai. Fajah is dol op haar kinderen en dat steekt ze dan ook niet onder stoelen of banken. Al heel jong, op 19-jarige leeftijd, werd Fajah voor het eerst moeder van dochter Irem. Met haar ex Daniël Surig kreeg Fajah nog zoon Shai.

Babynieuws!

Vandaag maakt Fajah bekend dat haar oudste dochter Irem in blijde verwachting is! Bij een foto van de echo van haar ongeboren kleinkind schrijft Fajah: ‘Ik mag jullie met heel veel trots vertellen dat onze lieve, slimme, kleine grote geweldige meid mama wordt. @iremlourens en @rubenchazz ik weet zeker dat jullie het geweldig gaan doen. Ik ben super trots en dankbaar dat ik Oma wordt.;

Ook Irem is natuurlijk door het dolle heen met haar zwangerschap. Irem en haar vriend Ruben zijn al heel lang samen, zo valt te lezen op het Instagramaccount van Irem. Irem: ‘an mijn aller eerste vriendje naar nu 11 jaar later (met wat pitstops) samen een gezin. We kunnen niet wachten om je te ontmoeten klein mini acrobaatje. Mijn hart is nu al zoooooo vol’.

Bron en Beeld: Instagram Fajah Lourens

Delen

Meer over Fajah Lourens

Dolgelukkige Fajah Lourens: 'Deze man brengt zoveel moois in ons leven'
Dolgelukkige Fajah Lourens: ‘Deze man brengt zoveel moois in ons leven’
Fajah Lourens over liefdesleven: 'Ik ben verliefd en alle clichés zijn waar'
Fajah Lourens over liefdesleven: ‘Ik ben verliefd en alle clichés zijn waar’
Lees alle artikelen over Fajah Lourens