olcay banner
Zie ook:
Delen

Heel mooi babynieuws voor Olcay Gulsen: ‘Zo bijzonder’

Olcay deelt wat foto's van de babyshower. Iedereen ziet er prachtig uit en de zussen stralen van geluk.

Olcay Gulsen

Olcay Gulsen is een voormalig modeontwerpster, ondernemer en presentatrice. Olcay nam in 2009 het modemerk SuperTrash over. In 2010 was het kledingmerk zelfs in 24 landen te koop. In 2018 ging het bedrijf helaas failliet.

Olcay heeft de laatste jaren ook verschillende tv-klussen aangenomen. Zo was ze te zien in het Beter laat dan nooit, Boxing Stars en was ze sinds 2014 regelmatig te zien aan de desk van RTL Boulevard als deskundige. In 2020 was Olcay te zien in haar eigen docuserie Olcay & Huiselijke geweld en vorig jaar was zij samen met Ruud de Wild te zien in hun eigen documentaire Ruud & OlcayRuud en Olcay maakten kort daarna bekend uit elkaar te zijn.

Babynieuws

Olcay is een echt familiemens en zij brengt graag tijd door met haar vier zussen. De onderneemster is al meerdere keren tante geworden en ook nu is er weer een zus in verwachting. Dit keer van een meisje en Olcay kan niet wachten op de komst van de kleine.

Gisteren werd Olcay’s zus verrast met een babyshower en daar deelt Olcay wat beelden van. ‘Zo bijzonder om voor de 3de keer in 3 jaar tante te worden. Nu van een meisje. Love my family’, schrijft een dolblije Olcay. Het geluk kan niet op!

100%NL Magazine Olcay Gulsen

Bron en Beeld: instagram Olcay Gulsen

Delen

Meer over Olcay Gulsen

Olcay Gulsen laat van zich horen na verlies van vader: Het kwam onverwachts en met groot verdriet'
Olcay Gulsen laat van zich horen na verlies van vader: Het kwam onverwachts en met groot verdriet’
DROEVIG NIEUWS: Vader van Olcay Gulsen overleden
DROEVIG NIEUWS: Vader van Olcay Gulsen overleden
Lees alle artikelen over Olcay Gulsen