100%NL Magazine Mijn Kwaad Bloed
Zie ook:
Delen

Ook Bas Smit reageert op overlijden Melissa Kremer

Zojuist kregen we het vreselijke nieuws te horen dat Melissa Kremer (Mijnkwaadbloed) overleden is aan leukemie. Ook Bas Smit staat even stil bij het overlijden van lieve Melissa.

“Onze lieve Melissa is overleden. Wat een voorbeeld zal ze altijd voor ons zijn. Tot het einde zo hard geknokt! Hoe donker het af en toe ook is, er zijn altijd lichtpuntjes. Melissa zal altijd ons lichtpuntje aan de hemel zijn. Denk aan haar lieve mama, broertje, vriendin, familie en vrienden”, schrijft Bas bij een foto van Melissa en haar vriendin in zijn achtertuin.

Veel BN’ers staan stil bij het overlijden van Melissa. Zo schrijft Jim Bakkum onder de foto van Bas “Prachtig hoe jullie nog zoveel wensen voor haar in vervulling hebben laten gaan” en Ellemieke Vermolen vond Melissa een voorbeeld voor iedereen.

Leukemie

Melissa Kremer is overleden aan de gevolgen van leukemie. In 2015 kreeg ze voor het eerst met de ziekte te maken. Ze leek hersteld, maar vorig jaar keerde de leukemie alsnog terug. Helaas was er dit keer geen genezing meer mogelijk.

Blog

Via een blog op internet en haar instagram account gaf Melissa haar volgers een inkijkje in haar leven. Haar openhartige manier van communiceren en haar vermogen om toch altijd weer een lichtpuntje te zien in de duisternis, leverde haar veel bewondering op.

Bron en beeld: Instagram

Delen

Meer over Bas Smit

Babynieuws voor Bas Smit en Nicolette van Dam
Babynieuws voor Bas Smit en Nicolette van Dam
Meegenieten met Bas en Nicolette's prachtige trip naar Venetië!
Meegenieten met Bas en Nicolette’s prachtige trip naar Venetië!
Lees alle artikelen over Bas Smit