100%NL Magazine Bas Smit
Zie ook:
Delen

Bas Smit: ‘Zo trots en iedereen mag het zien’

Bas en zijn gezin genieten samen onder de Spaanse zon. Gisteren verscheen hij wel met een heel opvallend tasje op straat.

Spanje

Bas Smit en zijn gezin vliegen, wanneer zij allemaal vakantie hebben, het liefst zo vaak mogelijk naar Marbella, waar zij een eigen huisje hebben. Bas, Nicolette en hun dochters brengen ook deze zomer door onder de Spaanse zon. Aan lekker eten, zon en gezelligheid geen gebrek. Waar heel Spanje wel een tekort aan heeft, zijn de ijsklontjes. Waar je glas eerst werd volgegooid met ijsklontjes, krijg je er nu misschien één om je drankje koud te houden tijdens die enorme hitte. Degene die wel wat ijsblokjes wist te bemachtigen, is Bas Smit. Dit showt hij dan ook al te graag op Instagram.

Ijsklontjes

Het gebrek aan ijsklontjes is al een tijdje gaande. Door de enorme hitte, slaan mensen veel zakken in. Wat ook niet meehelpt, zijn de hoge energieprijzen. Hierdoor hebben veel bedrijven hun machines stilgezet. Een zak ijsblokjes voelt vandaag de dag dus alsof je goud in handen hebt in Spanje.

Tas

Op Instagram plaatst Bas Smit een filmpje, waarin hij pronkt met zijn tas. Een aparte tas, want het is een zak ijsklontjes met een hengsel eraan. ‘Jongens, vergeet dure merktassen, kleding en dikke auto’s… Hier in Spanje heb je het helemaal gemaakt met een zak ijsklontjes, ook wel het nieuwe goud. Ze zijn in geen supermarkt of benzinepomp meer te vinden maar op miraculeuze wijze heb ik toch nog een paar zakken weten te bemachtigen. Wel iets extra moeten betalen. Zo trots en iedereen het mag zien!’, schrijft hij eronder. Dat zoiets uniek is in deze periode, staat vast. Bas en Nicolette hoeven zich aankomende dagen dus geen zorgen te maken over een te warm drankje.

Bron en Beeld: Instagram Bas Smit

Delen

Meer over Bas Smit

Babynieuws voor Bas Smit en Nicolette van Dam
Babynieuws voor Bas Smit en Nicolette van Dam
Meegenieten met Bas en Nicolette's prachtige trip naar Venetië!
Meegenieten met Bas en Nicolette’s prachtige trip naar Venetië!
Lees alle artikelen over Bas Smit