Bastiaan Ragas na val van ladder in het ziekenhuis: 'We tellen onze zegeningen'
Zie ook:
Delen

Bastiaan Ragas na val van ladder in het ziekenhuis: ‘We tellen onze zegeningen’

Tooske en Bastiaan hebben alles behalve een saai weekend gehad. Het begon vrolijk, maar eindigde in het ziekenhuis...

Tooske en Bastiaan Ragas

Bastiaan Ragas is een Nederlandse presentator, acteur, zanger en schrijver. Tijdens de musical De 3 Musketiers leerde hij zijn grote liefde, Tooske Breugem kennen. Tooske is een Nederlandse actrice, televisiepresentatrice en zangeres. In juni 2005 gaven zij elkaar het jawoord in Zuid-Frankrijk en sindsdien zijn zij onafscheidelijk. Samen kregen zij drie dochters, maar Bastiaan kreeg uit een eerdere relatie al een zoon, Sem.

Val van ladder

Het afgelopen weekend was voor Tooske en Bastiaan alles behalve saai. Het begon heel vrolijk, want zij vierden samen Helena’s 16e verjaardag in de tuin, maar het werd al snel minder leuk, want Bastiaan maakte een ‘doodsmak’ van een ladder. Tooske schrijft er een bericht over op Instagram.

‘Ik kan niet goed beschrijven hoe ontzettend we geschrokken zijn. Godzijdank bleek hij redelijk okee. Na 9 hechtingen, heel veel jodium en nog meer pijnstillers ging het best weer aardig met hem en konden we tijdens de vette party buiten, binnen toch ook nog met elkaar genieten van het overdonderende optreden van Catoo bij DNA singers (laatste foto is van achter de schermen daar). Van hoog naar heel diep naar heel hoog, en dat dan ook nog allemaal tegelijk. We zijn extreem gelukkig dat alles zo goed is afgelopen. De pijnstillers en de adrenaline van gister doen wat minder hun werk vandaag, dus de arme man is er op dit moment niet al te best aan toe, maar alles komt goed. We tellen onze zegeningen. En hopen op een paar ‘saaie’ dagen nu.’ Gelukkig is alles goed afgelopen met Bastiaan. Wat zullen zij allemaal geschrokken zijn zeg. Wij wensen hem heel veel sterkte met het herstel!

https://www.instagram.com/p/CwvQEb5II2I/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Bron en Beeld: Instagram Tooske Ragas.

Delen

Meer over Tooske Ragas

OEPS: Tooske Ragas betrapt door collega tijdens privé-momentje
OEPS: Tooske Ragas betrapt door collega tijdens privé-momentje
Tooske Ragas geniet van héle bijzondere moeder-dochter vakantie
Tooske Ragas geniet van héle bijzondere moeder-dochter vakantie
Lees alle artikelen over Tooske Ragas