100%NL Magazine Dries Roelvink
Zie ook:
Delen

KA-CHING: Dít bedrag vraagt Dries Roelvink voor een optreden

In 'Veronica Superguide' laat Dries Roelvink weten welk bedrag hij vraagt voor een optreden.

Dries Roelvink

Als wij zeggen een zanger met een gele zwembroek, dan roepen jullie natuurlijk allemaal: Dries Roelvink! Samen met zijn huidige vrouw Honoria en Dave en Donny heeft Dries een aantal programma’s gemaakt, zoals De Roelvinkjes passen op de winkel, De Roelvinkjes Effe Geen Cent te Makken en de realityserie de Roelvinkjes.

Kinderen

Uit zijn huwelijk met Luciënne Kenter kreeg Dries twee zoons: Dave en Donny. De twee jongen zijn net als hun vader bekend. Maar wisten jullie ook dat Dries een hele onbekende maar vooral leuke dochter heeft?

Dries Roelvink was nog maar 21 jaar oud toen zijn dochter Peggy werd geboren. Vlak na de geboorte van Peggy strandde de relatie tussen Dries en haar moeder en daarna verwaterde ook het contact tussen Dries en zijn dochter. Foto’s van Peggy zie je hier!

Bedrag per optreden

Er wordt eigenlijk nooit gesproken over wat de BN’ers precies verdienen, maar daar brengt Dries Roelvink nu verandering in. In Veronica Superguide geeft hij een kijkje in zijn salarisadministratie.

Zo laat hij weten: ‘Stel dat ik door een programma een maand niet kan optreden, dan mis ik 25 klussen waar ik anders 2700 euro voor zou krijgen. Dave doet minder optredens, maar vraagt wat meer per optreden, omdat hij er nog een drummer en een saxofonist bij heeft. Dus als wij samen aan een programma meedoen en daardoor een ton aan omzet mislopen… Dan moeten we daar natuurlijk wel iets van terugzien in de vergoeding.’

Zo dan! Omgerekend zou dat uitkomen op een bedrag van 67.500 euro per maand.

Beeld: Instagram Dries Roelvink, Bron: RTL Boulevard, Veronica Superguide

Delen