100%NL Magazine Famke Louise
Zie ook:
Delen

HUH? Dít beroep had Famke Louise voordat ze bekend werd

Eind 2017 maakte Nederland kennis met Famke Louise en sindsdien is ze niet meer uit de spotlights weg te denken. Maar wat deed Famke Louise eigenlijk voordat ze bekend werd? Dit beroep hadden wij in ieder geval nooit achter haar gezocht.

Beroep Famke Louise

Voordat Famke bekend werd bij het grote publiek, was ze als 16-jarig meisje al druk bezig om een carrière op te bouwen. Zo begon ze met YouTube, waar ze veel filmpjes plaatste over schoonheid en mode, maar ze plaatste daar ook vlogs op. Inmiddels is dat allemaal verleden tijd, want eind 2017 was daar eindelijk haar grote doorbraak met de nummers ‘Op me Monnie’ en ‘Vroom’.

Maar wat deed Famke eigenlijk voordat ze bekend werd? Op Instagram hield de zangeres een vragenrondje onder haar fans en daar kwam de vraag ‘Mis je het niet, om te werken als bloemist?’ voorbij. WHUT?! Famke Louise werkte hiervoor dus als bloemiste. Een beroep wat wij echt never nooit achter haar hadden gezocht!

Inmiddels heeft Famke het leven in de bloemenzaak achter zich gelaten en richt ze zich vooral op zingen, presenteren, vloggen en sporten.

Relatie

Een poosje geleden ging er de ronde dat Famke Louise opnieuw het geluk in de liefde had gevonden. Als we de geruchten en de foto’s moesten geloven heeft Famke Louise een relatie met deze oud-voetballer! Helaas bleek het niet waar, want volgens Famke zijn ze ‘gewoon vrienden’.

Bron en Beeld: Instagram Famke Louise

Delen

Meer over Famke Louise

Famke Louise deelt schattige gezinskiekjes met zoontje Nówie
Famke Louise deelt schattige gezinskiekjes met zoontje Nówie
ZIEN: De allereerste gezinsvakantie van Famke Louise
ZIEN: De allereerste gezinsvakantie van Famke Louise
Lees alle artikelen over Famke Louise