header_famkelouise_denzel
Zie ook:
Delen

ZIEN: De allereerste gezinsvakantie van Famke Louise

Famke Louise is samen met haar mannen aan het genieten van een gezinsvakantie op Curaçao!

Famke Louise en Denzel Slager

In augustus maakte Famke Louise (23) bekend dat ze zwanger was van haar eerste kindje met Denzel Slager. Zij en Love Island deelnemer Denzel waren toen nog niet zo lang samen.

“Hé kleine, wij houden nu al ontzettend veel van jou. Wij kunnen niet wachten om je vast te houden. Met volle trots kan ik zeggen dat ik moeder word! Samen met jou ga ik dit fantastische avontuur aan en ik had dit met niemand anders gewild, Love you @denzelslager”, schreef Famke destijds op Instagram.

Baby Nówie

Op 9 januari zijn Famke Louise en haar vriend Denzel Slager de trotse ouders geworden van een prachtige zoon Nówie Storm Slager. Het stel was helemaal door het dolle heen met de geboorte van hun kleine spruit!

Gezinsvakantie

Het is al een paar dagen ontzettend slecht weer in Nederland en de zomer laat nog lang op zich wachten. Denzel en Famke hadden er genoeg van en dus pakte het kersverse gezinnetje de koffers. Op naar Curaçao!

Vanuit de zonnige vakantiebestemming plaatste Famke vandaag de allereerste gezinsfoto op vakantie. Wat een liefdevolle foto!

‘Blessed’, schrijft Famke bij het kiekje. Het gelukkige stel laat niet het gezichtje zien van de kleine Nówie, maar we zien wel dat hij een kop vol met donkere haartjes heeft. Te cute!

Bron en Beeld: Instagram Famke Louise

Delen

Meer over Famke Louise

Famke Louise deelt schattige gezinskiekjes met zoontje Nówie
Famke Louise deelt schattige gezinskiekjes met zoontje Nówie
Famke Louise showt lichaam na zwangerschap
Famke Louise showt lichaam na zwangerschap
Lees alle artikelen over Famke Louise