100%NL magazine Famke Louise
Zie ook:
Delen

Famke Louise deelt schattige gezinskiekjes met zoontje Nówie

Op Instagram deelt Famke Louise schattige gezinskiekjes samen met Denzel en zoontje Nówie.

Famke Louise

In augustus maakte Famke Louise (23) bekend dat ze zwanger was van haar eerste kindje met Denzel Slager. Zij en Love Island deelnemer Denzel waren toen nog niet zo lang samen.

Zoontje Nówie

Op 9 januari 2022 werd de grootste droom van Famke Louise waar: ze werd moeder. Haar zoontje Nówie kwam ter wereld. Vanaf moment één dat Nówie geboren werd was het natuurlijk het oogappeltje van Denzel en Famke.

De twee kiezen er bewust voor om het gezicht van Nówie (nog) niet te laten zien op social media, maar dat weerhoudt het stel er niet van om de leukste kiekjes te delen met de fans.

Zo deelde Famke een paar maanden geleden ook nog te lieve beelden van de allereerste gezinsvakantie op Curacao, die beelden zie je hier.

Gezinskiekjes

Inmiddels is de kleine Nówie alweer bijna 5 maanden oud en genieten Denzel en Famke met volle teugen van hun kleine man.

Twee weken geleden was het Moederdag en dus stond er een gezinsuitje op de planning. Het hele gezin genoot van het mooie weer en van elkaar tijdens een bezoekje aan ZOO Antwerpen.

Op de foto’s zijn ook cameramensen te zien en dus hopen de fans van Famke vurig dat dit voor de opnames van een tweede seizoen is. ‘OMG, zeg me alsjeblieft dat er een seizoen 2 komt!’, schrijft één van de volgers. Denzel en Famke hebben op Videoland een eigen realityserie: Famke & Denzel: een nieuw begin.

Bron en Beeld: Instagram Famke Louise

Delen

Meer over Famke Louise

ZIEN: De allereerste gezinsvakantie van Famke Louise
ZIEN: De allereerste gezinsvakantie van Famke Louise
Famke Louise showt lichaam na zwangerschap
Famke Louise showt lichaam na zwangerschap
Lees alle artikelen over Famke Louise