100%NL Magazine Monique Westenberg
Zie ook:
Delen

Beroerde Monique: ‘Het was echt drama, we konden niet terugvliegen’

Op Instagram laat Monique Westenberg weten dat ze heel erg beroerd en ziek is geweest de afgelopen dagen. Zelfs zó ziek dat ze niet terug kon vliegen.

Monique Westenberg

Monique Westenberg, wie kent haar niet? Ze werd in één klap beroemd nadat ze een -op z’n zachtst gezegd- turbulente relatie kreeg met volkszanger André Hazes. De relatie kende vele hoogte- maar ook vele dieptepunten. Samen kregen André en Monique een prachtige zoon: André jr.

Vakantie

De afgelopen paar dagen hebben Monique en haar zoon André genoten van een geweldige vakantie op Curaçao. Het zag er echt uit als het paradijs. Samen met haar broer, schoonzus, nichtjes en vrienden is het voor Monique een vakantie geworden om nooit meer te vergeten.

En de volgers van Monique zullen deze vakantie óók niet snel vergeten! Op Instagram deelde Monique namelijk vele jaloersmakende kiekjes, maar één van die kiekjes viel op. En dat was de foto waarop Monique zwoel poseerde in een gouden bikini. Monique zag er echt waanzinnig uit, en dat viel iedereen op!

Een drama

Helaas voor Monique en André jr. eindigde de vakantie niet zo mooi. Het hele gezelschap werd namelijk geveld door een heftige griep. ‘De hele familie was ziek. Overgeven, zware diarree, aan twee kanten eruit. Het was een drama, we konden niet terugvliegen.’

Gelukkig knapte de familie langzaam maar zeker weer een beetje op en zijn ze inmiddels weer aangekomen in Nederland. Monique: ‘De dag dat we uiteindelijk zijn gaan vliegen, helemaal volgestopt met medicatie zodat ik kon blijven zitten. Dat is gelukt.’

Monique en André jr. zijn nog niet helemaal de oude, laat ze weten. ‘Het is een virus wat heerst.’ Heel veel beterschap Monique!

Bron en Beeld: Instagram Monique Westenberg

Delen

Meer over Monique Westenberg

Monique Westenberg: 'We wonen niet in hetzelfde huis, maar zijn wel een paar dagen in de week bij elkaar.'
Monique Westenberg: ‘We wonen niet in hetzelfde huis, maar zijn wel een paar dagen in de week bij elkaar.’
Droevige Monique Westenberg: 'Ik mis je zo erg, mijn onvoorwaardelijke liefde'
Droevige Monique Westenberg: ‘Ik mis je zo erg, mijn onvoorwaardelijke liefde’
Lees alle artikelen over Monique Westenberg