100%NL Magazine JIM Bakkum Bettina Holwerda
Zie ook:
Delen

Bettina deelt foto vanuit ziekenhuisbed: ‘HET IS EEN MEISJE!!!’

Bettina en Jim zijn inmiddels 4 jaar gelukkig met hun zoon en twee dochters, maar heel even dachten zij dat het twee jongens werden.

Jim en Bettina

In 2006 wist Jim Bakkum een rol te bemachtigen in de musical Grease, hier ontmoette hij de acht jaar oudere Bettina. Het was liefde op het eerste gezicht en inmiddels zijn de twee getrouwd en drie prachtige kinderen rijker: Lux, Posy en Molly. Alle drie echte schatjes om te zien. Jim en Bettina houden allebei van een grapje hier en daar, maar hun liefde naar elkaar en de kinderen gaat boven alles. Mooi om te zien hoe zij dat via foto’s en teksten naar elkaar uiten.

Vol ongeloof

Het is vandaag de hele dag Molly’s verjaardag en daarom delen Jim en Bettina wat foto’s en bijzondere berichten op hun Instagram. In Bettina’s bericht wordt al snel duidelijk dat het stel 100% zeker wist dat hun derde kindje een jongen zou worden. De naam was al bekend en Jim had op de echo’s zelfs gezien dat het een jongen werd. Op de tweede, hilarische foto die Bettina deelt, is te zien dat Bettina onwijs schrok toen zij een meisje in haar armen kreeg. ‘En toen pakte Jim de baby zelf aan bij de geboorte en keek hij even tussen de beentjes en zei vol verbazing: ‘HET IS EN MEISJE!!!!’ En dan krijg je dus dit hoofd. Het maakte allemaal niet uit. Ze was gezond en ze was Molly, de naam die we al lang en breed achter de hand hadden en waar we wél heel zeker van waren. En ze was de mooiste, liefste van de wereld.’ Dit is nog maar een deel van het bijzondere bericht dat Bettina plaatst. Wat een geweldig verhaal is dit zeg!

Bron en Beeld: Instagram Bettina Holwerda.

Delen

Meer over Bettina Holwerda

OH NO: Lief gebaar Molly Bakkum gaat fout: 'Daar kunnen we toch niet boos om worden…?'
OH NO: Lief gebaar Molly Bakkum gaat fout: ‘Daar kunnen we toch niet boos om worden…?’
Jim brengt liefdesode aan Bettina: 'Getalenteerde vrouw en droommoeder'
Jim brengt liefdesode aan Bettina: ‘Getalenteerde vrouw en droommoeder’
Lees alle artikelen over Bettina Holwerda