100%NL Magazine JIM Bakkum Bettina Holwerda
Zie ook:
Delen

Bettina Holwerda deelt emotionele post: ‘Met tranen in m’n ogen’

Bettina genoot samen met haar dochter van een weekend in Londen en daar deelt zij nu een prachtige video met een bijzonder bericht over.

Jim Bakkum en Bettina Holwerda

In 2006 wist Jim Bakkum een rol te bemachtigen in de musical Grease, hier ontmoette hij de acht jaar oudere Bettina. Het was liefde op het eerste gezicht en inmiddels zijn de twee getrouwd en drie prachtige kinderen rijker: Lux, Posy en Molly. Alle drie echte schatjes om te zien. Jim en Bettina houden allebei van een grapje hier en daar, maar hun liefde naar elkaar en de kinderen gaat boven alles. Mooi om te zien hoe zij dat via foto’s en teksten naar elkaar uiten.

Met dochter op reis

Bettina is samen met haar oudste dochter naar Londen gevlogen en daar deelt zij nu een prachtige video van. Moeder en dochter liepen samen door de straten van Londen, maar zij bezochten ook de musical van Mamma Mia en zij hebben over alles gesprekken gevoerd. Bettina deelt er een mooie, maar ook emotionele tekst bij. ‘Een weekend praten over welke huisdiernaam ik het leukst vind en over wie ooit heeft bedacht te beginnen met ‘de familie Holwerda zijn’. Over later in een band willen als werk en over hoe het eigenlijk voor mij was toen m’n oma overleed.’

‘Nadat ik, totaal onverwacht toch wel, met tranen in m’n ogen, de opening zag van die show die zoveel voor me betekende, in een totaal ander leven, een kinderloos-ik-slaap-een-gat-in-de-dag-en-treed-‘savonds-weer-op-en-buiten-dat-heb-ik-geen-leven leven, vertelde ik zacht alle ‘geheimen’ en trucjes van de show. Zij vond vooral ‘Waterloo’ leuk en het vibrato van degene die Donna speelde geweldig’, schrijft Bettina. Wat moet dit een fantastisch weekend geweest zijn. Heerlijk voor moeder en dochter.

https://www.instagram.com/reel/CwN0zhHo96R/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Bron en Beeld: Instagram Bettina Holwerda

Delen

Meer over Bettina Holwerda

OH NO: Lief gebaar Molly Bakkum gaat fout: 'Daar kunnen we toch niet boos om worden…?'
OH NO: Lief gebaar Molly Bakkum gaat fout: ‘Daar kunnen we toch niet boos om worden…?’
Jim brengt liefdesode aan Bettina: 'Getalenteerde vrouw en droommoeder'
Jim brengt liefdesode aan Bettina: ‘Getalenteerde vrouw en droommoeder’
Lees alle artikelen over Bettina Holwerda