Bibi Breijman geëmotioneerd: 'Jankiejankie'
Zie ook:
Delen

Bibi Breijman geëmotioneerd: ‘Jankiejankie’

Het is een heftige dag vandaag voor Bibi Breijman vol met emoties. Op Instagram schrijft ze: 'Jankiejankie'.

Bibi Breijman

Gelukkig is het gezicht van Bibi Breijman weer bijgetrokken en is ze nu weer net zo mooi als dat we haar kennen. Haar volgers waren vorige week nog helemaal in shock nadat Bibi haar bebloede gezicht liet zien na een cosmetische ingreep.

Opspraak

Waylon was de afgelopen week nog in opspraak nadat hij te gast was op de boerderij bij Raven van Dorst. Ruim 631.000 mensen zagen hoe Waylon nogmaals zijn excuses aanbood. ‘Ik ben gewoon zelf een klootzak die dat gedaan heeft’, aldus Waylon. Ook al is het geen excuus, Waylon geeft wel een reden aan waarom hij de mist is in gegaan.

Dit alles had te maken met zijn demonen. ‘Door het leven, door wat dan ook, zijn er blokkades in mijn hoofd gekomen waardoor het beneden gewoon niet meer lekker werkte. Weet je hoe fucked up dat is? Is geen excuus, verre van. Maar is wél het demoon waar ik het over had’, liet een openhartige Waylon weten aan Raven.

Deze uitspraken zorgde voor weel commentaar in de media. Veel mensen vinden dat Waylon met deze bekentenis Bibi nog meer heeft gekwetst. Bibi heeft niet meer gereageerd op deze uitspraken.

Geëmotioneerd

En dat is maar goed ook, want Bibi heeft op dit moment wel iets anders aan haar hoofd. Zo heeft ze de zorg voor haar twee kinderen Teddy en Chester. Haar oudste moppie, Teddy, heeft vandaag haar laatste dag bij de peuterspeelzaal, iets wat voor iedere moeder een grote stap is. Ze gaat een nieuwe fase in.

‘Laatste dag psz… Jankiejankie. Bijna 4.’

Op Instagram deelt Bibi een te schattige foto van Teddy met een geknutselde hoed op. Zo te zien is Teddy zelf er wel helemaal klaar voor!

Bron en Beeld: Instagram Bibi Breijman

Delen

Meer over Bibi Breijman

WAUW: Bibi Breijman deelt prachtig kiekje van kinderen en bonuszoon samen
WAUW: Bibi Breijman deelt prachtig kiekje van kinderen en bonuszoon samen
Meest schattige verrassing door Teddy en Chester voor Bibi Breijman
Meest schattige verrassing door Teddy en Chester voor Bibi Breijman
Lees alle artikelen over Bibi Breijman