OEPS: Bibi Breijman maakt blunder met de naam van dochter Teddy
Zie ook:
Delen

OEPS: Bibi Breijman maakt blunder met de naam van dochter Teddy

Een ongeluk zit in een klein hoekje, dat weet Bibi Breijman maar al te goed. De influencer maakt een blunder als ze de naam van haar dochter Teddy wil doorgeven.

Bibi Breijman

Ze werd bekend als ‘Kaboutertje’ tijdens de realityshow ‘Oh Oh Cherso’, maar is inmiddels uitgegroeid tot een ware influencer. Ze heeft een grote schare fans opgebouwd en het lijkt alsof alles wat ze aanraakt verandert in goud. Ze is een succesvolle powervrouw!

Grote liefdes

Samen met haar grote liefde Waylon heeft Bibi twee prachtige kinderen: dochter Teddy en zoontje Chester. Waar Teddy echt een kopie van haar moeder is, lijkt Chester spre-kend op zijn vader.

Wisten jullie dat Waylon nóg een zoon heeft? Hij heet Dylan en net als Chester heeft hij precies dezelfde ogen als Waylon. Wat leuk om te zien! Je ziet hier een foto van Dylan.

Blunder

Op Instagram deelt Bibi Breijman een pijnlijke blunder met haar volgers. En het gaat niet om één blunder, maar om twee! Op haar museumkaarten heeft ze namelijk tot twee keer aan toe een spelfout gemaakt. Teddy heet op de kaart nu ‘Twddy’ en Bibi’s achternaam is opeens ‘Beeijmn’.

‘Hoeveel dingen doe jij tegelijk?’

Gelukkig gaat dit niet om officiële documenten en komt Bibi met de schrik vrij!

 

Bron en Beeld: Instagram Bibi Breijman

Delen

Meer over Bibi Breijman

Bibi Breijman over zwangerschap: 'Derde kwam als een cadeautje'
Bibi Breijman over zwangerschap: ‘Derde kwam als een cadeautje’
WAUW: Bibi Breijman deelt voor het eerst foto van snelgroeiende babybuik
WAUW: Bibi Breijman deelt voor het eerst foto van snelgroeiende babybuik
Lees alle artikelen over Bibi Breijman