100%NL Magazine Bibi Breijman
Zie ook:
Delen

‘Bange’ Bibi Breijman in Het Perfecte Plaatje gesprek van de dag

En toen waren er nog maar vijf! Gister was weer een aflevering van Het Perfecte Plaatje en dit keer moest Victoria Koblenko het veld ruimen. Het leek er eerst even op dat Bibi geen schijn van kans maakte door haar angst tijdens een van de shoots, maar juist het tegenovergestelde gebeurde.

Bibi ging er namelijk met een 10 vandoor! De deelnemers mochten foto’s maken in het grootste militaire dorp van Europa. Een echte militaire missie werd nagebootst en de deelnemers mochten in legerkleding achter de militairen aanlopen om foto’s te maken. Bibi zei tijdens de uitleg van presentator Tijl al dat ze een pilletje nodig had om te kalmeren. Ook liet ze weten “Ik weet gewoon niet hoe ik rustig moet blijven. Ik ben gewoon blij als ik vandaag overleef”

Samen met Victoria Koblenko gingen ze op een ‘missie’ en werd op een gegeven moment zelfs een deur opgeblazen. Bibi schreeuwt het uit van angst, maar weet uiteindelijk wel de beste foto te schieten als de ‘dader’ wordt gepakt.

Op Twitter zijn er gemengde reacties op het optreden van de vlogger. Zo zegt iemand “Ben nu wel klaar met Bibi, man stel je niet zo aan” en een ander zegt “Bibi is duidelijk ongeschikt voor het leger” Andere maken een grappige opmerking over de schreeuwende Bibi “Oh jee. Een krijsende Bibi.. *zoekt oordoppen*”

Ook zijn er mensen die het met Bibi te doen hebben. “Ach arme Bibi. Ik zou ook helemaal gek worden daar” en een ander schrijft “hilarisch” Wat vinden jullie: Was het hilarisch of hysterisch?

 

Bron en Beeld: Instagram

Delen

Meer over Bibi Breijman

Bibi Breijman over zwangerschap: 'Derde kwam als een cadeautje'
Bibi Breijman over zwangerschap: ‘Derde kwam als een cadeautje’
WAUW: Bibi Breijman deelt voor het eerst foto van snelgroeiende babybuik
WAUW: Bibi Breijman deelt voor het eerst foto van snelgroeiende babybuik
Lees alle artikelen over Bibi Breijman