ANP 100%NL Magazine Nick en Simon
Zie ook:
Delen

ZIEN: Geweldig, maar vooral bijzonder moment voor Nick & Simon

De concerten van de Vrienden van Amstel Live zijn weer begonnen en daar stond Nick & Simon iets fantastisch op te wachten.

Nick & Simon

Nick & Simon, wie kent ze niet en wie is er niet groot geworden met liedjes als ‘Rosanne’, ‘Pak maar m’n hand’ en ‘Spaanse Duif’? Deze liedjes zullen helaas nooit meer live worden gespeeld door Nick en Simon als duo, want na een carrière van 17 jaar viel begin april officieel het doek voor de twee. De laatste zes afscheidsconcerten in Ahoy waren voor zowel Nick en Simon als hun publiek één groot spektakel, maar ook heel emotioneel.

Vrienden voor het leven

Vanavond begint de jaarlijkse concertreeks van Vrienden van Amstel Live weer, maar al dagen zijn de artiesten in Ahoy te vinden. Simon treedt dit jaar niet op, maar hij was gisteravond wel aanwezig voor een speciaal moment. Nick en Simon zijn namelijk jarenlang gastheren geweest bij de shows en daarom kregen zij een bijzonder cadeau: hun eigen jukebox.

De heren poseren vol trots naast de jukebox en bij de foto staat geschreven: ‘Vrienden voor het leven. Nick & Simon hebben vanavond in de backstage bar hun eigen jukebox in ontvangst genomen als dank voor hun jarenlange gastheerschap. Natuurlijk zien jullie de mannen de komende jaren nog veelvuldig in de grootste kroeg van Nederland!’ Nick reageert grappend: ‘Ik zal morgenochtend 9:00 gelijk ff Rosanne aanzetten.’ Wat een gezelligheid. 😉

Bron: Instagram Vrienden van Amstel Live en Beeld: ANP/Foto

Delen

Meer over Nick en Simon

Hereniging voor Nick & Simon: 'Staan gewoon weer op één podium'
Hereniging voor Nick & Simon: ‘Staan gewoon weer op één podium’
ZIEN: Nick en Simon voor intiem moment weer even herenigd
ZIEN: Nick en Simon voor intiem moment weer even herenigd
Lees alle artikelen over Nick en Simon