ANP 100%NL Magazine Nick en Simon
Zie ook:
Delen

Hele bijzondere dag voor Nick en Simon: ’18 jaar geleden’

Spanning, blijdschap en enthousiasme: dat is wat Nick en Simon vandaag 18 jaar geleden voelden en wij snappen volledig waarom.

Nick & Simon

Nick & Simon, wie kent ze niet en wie is er niet groot geworden met liedjes als ‘Rosanne’, ‘Pak maar m’n hand’ en ‘Spaanse Duif’? Deze liedjes zullen helaas nooit meer live worden gespeeld door Nick en Simon als duo, want na een carrière van 17 jaar, viel begin april 2023 officieel het doek voor de twee. De laatste zes afscheidsconcerten in Ahoy waren voor zowel Nick en Simon als hun publiek één groot spektakel, maar ook heel emotioneel.

18 jaar geleden…

Waarschijnlijk werden Nick en Simon 18 jaar geleden een stuk zenuwachtiger wakker dan vandaag. Toen kwam hun allereerste album namelijk uit. Op dat moment wisten zij nog niet hoe de volgende 17 jaar eruit zouden komen te zien, maar nu weten zij én wij dat wel: héél succesvol.

Op Instagram staat een fan van Nick en Simon vandaag stil deze bijzondere herinnering: ’18 jaar geleden dat het eerste album uitkwam. Take me back’, schrijft zij. Nick en Simon delen deze herinnering, want dit is natuurlijk iets heel bijzonders waar zij met veel emoties naar terugkijken.

100%NL Magazine Nick en Simon

 

Bron: Instagram Nick en Simon en Beeld: ANP/Foto

Delen

Meer over Nick en Simon

ZIEN: Nick & Simon delen heel leuk nieuws
ZIEN: Nick & Simon delen heel leuk nieuws
ZIEN: 3JS delen foto uit oude doos met Nick & Simon én Jan Smit
ZIEN: 3JS delen foto uit oude doos met Nick & Simon én Jan Smit
Lees alle artikelen over Nick en Simon