Binnenkijken bij topmodel Romee Strijd!
Zie ook:
Delen

Binnenkijken bij topmodel Romee Strijd!

Vanuit New York naar Amsterdam en nu naar haar hometown Zoetermeer. Romee Strijd heeft eindelijk haar plekje gevonden samen met haar liefdevolle gezin!

Gezin Romee Strijd

Afgelopen 9 januari waren Laurens en Romee twaalf jaar samen, en ze zijn steady as always. In 2018 trouwden ze stiekem in de Verenigde Staten. Dat was vooral om praktische redenen, en na het verlovingsnieuws dat Romee laatst bekendmaakte op Instagram, komt er dus ook nog een grootse huwelijksceremonie aan. De liefde heeft het stel allang bezegeld, met hun dochter Mint, die op 4 december 2020 geboren werd. De gelukkige ouders delen regelmatig foto’s en filmpjes van Mint en wij vinden haar te schattig!

Woning Romee Strijd

Na een appartement in New York en Amsterdam kozen Romee en haar vriend Laurens voor een nieuwbouwwoning in haar hometown Zoetermeer. Nu ze moeder is van dochtertje Mint wilde ze graag in een huis met tuin wonen, met meer ruimte en dichtbij haar familie. In een interview met ELLE vertelt Romee het volgende:

‘Ja, dat is natuurlijk wel even anders. Nadat we in New York gewoond hebben, hebben we eerst nog in Amsterdam gewoond, als een soort van tussenstop, maar ik moet heel eerlijk zeggen dat ik het zo fijn vind om mijn familie om me heen te hebben en dat we ook wel wat meer ruimte hebben. We hebben altijd in appartementen geleefd en nu hebben we gewoon lekker een huis met een tuin, dat is voor die kleine ook heel leuk. Alle nichtjes en neefjes wonen ook in de buurt, dus het is eigenlijk heel gezellig.’

Ben je benieuwd naar Romee Strijd haar huis? Deze zie je hier. 

In een van de laatste YouTube video’s van Romee deelt ze ‘My week at home’ met haar dochter Mint en Laurens.

Bron: ELLE NL | Beeld: Youtube en Instagram Romee Strijd

Delen

Meer over Romee Strijd

DIT WIL JE: Gratis overnachting in de luxueuze villa van Romee Strijd!
DIT WIL JE: Gratis overnachting in de luxueuze villa van Romee Strijd!
Dít filmpje van Romee's dochter maakt in één klap jouw weekend goed
Dít filmpje van Romee’s dochter maakt in één klap jouw weekend goed
Lees alle artikelen over Romee Strijd