100%NL magazine Frans Bauer
Zie ook:
Delen

Binnenkijken in de prachtige villa van Frans en Mariska Bauer

Altijd al benieuwd geweest hoe de woning van het geweldige koppel Frans en Mariska Bauer eruitziet? Wij delen wat leuke kiekjes.

Frans en Mariska Bauer

Één van de leukste koppels van Nederland, iedereen krijgt een lach op z’n gezicht van de twee, zij hebben een prachtig gezin samen en zij zijn ontzettend positief. Wij hebben het nu natuurlijk over Frans en Mariska Bauer. Het stel is al ruim 15 jaar getrouwd en daarin hebben zij veel met elkaar meegemaakt. Samen kregen zij 4 kinderen: Christiaan, Frans Bauer Jr, Lucas en Jan. Begin vorig jaar liet Mariska iedereen schrikken, want zij kreeg plotseling een herseninfarct. Heel Nederland was bang en voor de hele familie stond alles in het teken van Mariska’s gezondheid. Gelukkig gaat het nu alweer een hele tijd goed met deze powervrouw.

Woning

Frans en Mariska delen veel op hun social media. Dit zijn vaak foto’s van het gezin samen, van Frans zijn werk of andere leuke momenten in het leven. De Bauers maken overal een feestje van en dat is prachtig om te zien. Ook zien wij hun prachtige villa regelmatig voorbijkomen op foto’s en het ziet er echt heel mooi uit. Het gezin woont in het Brabantse plaatsje Fijnaart. De ruime woning oogt heel rustig met hier en daar wat gekleurde accessoires. Ook hebben Frans en Mariska een prachtige tuin met veel groen en een zwembad. Perfect om deze zomerdagen in te genieten. Het gezin heeft naar onze mening een hele goede smaak en zij weten wat mooi is.

Benieuwd naar de woning van Frans en Mariska? Wij delen wat foto’s met jullie.

Bron en Beeld: Instagram Mariska Bauer.

Delen

Meer over Frans Bauer

Frans Bauer emotioneel na heftige periode: 'Blij dat we elkaar nog hebben'
Frans Bauer emotioneel na heftige periode: ‘Blij dat we elkaar nog hebben’
HI-LA-RISCH! Frans Bauer tovert zichzelf om tot ware hunk
HI-LA-RISCH! Frans Bauer tovert zichzelf om tot ware hunk
Lees alle artikelen over Frans Bauer

Meer over Mariska Bauer

MOOI: grootste droom van Frans en Mariska's zoon komt uit
MOOI: grootste droom van Frans en Mariska’s zoon komt uit
WAUW: Mariska Bauer verbluft volgers met nieuw kapsel
WAUW: Mariska Bauer verbluft volgers met nieuw kapsel
Lees alle artikelen over Mariska Bauer