100%NL Magazine Frans en Mariska Bauer
Zie ook:
Delen

WAUW: Mariska Bauer enorm verrast en overrompeld door Frans

Het is vandaag Valentijnsdag en daarom zet Frans zijn grootste liefde graag in het zonnetje. Mariska is overrompeld en heel gelukkig.

Mariska Bauer

Frans en Mariska Bauer zijn inmiddels al heel wat jaren samen, waarvan 14 getrouwd. Het goedlachse stel heeft samen een heel fijn gezin opgebouwd, met vier kinderen. Met als absolute spil van het gezin: Mariska. Ze wordt geadoreerd door haar man en door haar zoons. Vooral nadat zij vorig jaar werd getroffen door een herseninfarct. De wereld van het hele gezin stond op zijn kop, maar zij zijn nu vooral heel blij dat zij hun vrouw en moeder in goede gezondheid terug hebben gekregen.

Valentijn

Het is vandaag Valentijnsdag en daarom zetten de meeste partners hun grote liefde in het zonnetje. Waar sommige een bosje bloemen kopen, of een chocolade hart cadeau geven, zingt Frans graag een lied voor zijn Maris. ‘Ik heb me dagelijkse portie liefde serenade weer gehad. Happy Valentine’, schrijft Mariska onder de foto, waarbij Frans op zijn gitaar speelt en Mariska helemaal overrompeld lijkt te zijn. Het geluk spat er vanaf. Wij worden zó vrolijk van dit mooie stel en ook Mariska’s volgers gaan uit hun dak. ‘Hihihi geweldig. Prachtig stel zijn jullie ook’, ‘Zo mooi stel lieve mensen’ en ‘Hallo dit is toch leuk en zo mooi. Prachtig paar zijn jullie veel plezier samen vandaag op valentijn’, zijn wat leuke reacties. Wij gunnen iedereen een Frans in z’n leven..

Bron en Beeld: Instagram Mariska Bauer

Delen

Meer over Mariska Bauer

WOW: Mariska Bauer overladen met complimenten na sexy fotoshoot
WOW: Mariska Bauer overladen met complimenten na sexy fotoshoot
Mariska Bauer straalt: 'Ik heb Frans dan eindelijk zover gekregen'
Mariska Bauer straalt: ‘Ik heb Frans dan eindelijk zover gekregen’
Lees alle artikelen over Mariska Bauer

Meer over Frans Bauer

ZIEN: Piepjonge Frans en Mariska Bauer aan het begin van hun relatie!
ZIEN: Piepjonge Frans en Mariska Bauer aan het begin van hun relatie!
Emotionele Frans Bauer: 'Als zij er niet meer is, zou ik dat echt verschrikkelijk vinden'
Emotionele Frans Bauer: ‘Als zij er niet meer is, zou ik dat echt verschrikkelijk vinden’
Lees alle artikelen over Frans Bauer