100%NL Magazine Douwe Bob
Zie ook:
Delen

Binnenkijken in het nieuwe romantische herenhuis van Douwe Bob

Douwe verruild zijn prachtige woonboot voor een romantisch herenhuis in Abcoude. Deze woning ontbreekt hen aan niets, ook al moeten zij nog wel verbouwen.

Douwe Bob

Toen Douwe Bob in 2012 de eerste editie van ‘De beste singer-songwriter van Nederland’ wist te winnen werd hij in één klap beroemd. Zijn nummer Multicoloured Angels, waarmee hij de finale wist te winnen van Nielson, bracht hij daarna uit als single. En daarna ging het snel met Douwe. In 2016 vertegenwoordigde hij Nederland tijdens het Eurovisiesongfestival in Zweden. Met zijn nummer ‘Slow Down’ wist hij de 11e plaats te behalen.

Nieuwe romantische herenhuis

Douwe woont al jaren op een woonboot en daar is hij al die tijd heel gelukkig geweest. Nu is hij al een hele tijd samen met zijn partner, Anouk. Met haar kreeg hij een zoontje, Elias en voor de veiligheid van hem wilde de zanger ook graag verhuizen. Het stel besloot een woning in Abcoude te kopen. Op Bekende Buren is te zien hoe de woning er vanbinnen en vanbuiten uitziet. Het is een romantisch herenhuis en Douwe heeft deze voor 1,6 miljoen gekocht.

Deze woning heeft 8 kamers, waaronder 5 slaap- en twee badkamers. Vanuit de achterkant van de woning heeft Douwe een prachtig uitzicht over de weilanden met grazende koeien. Ook beschikt hij over een eigen aanlegsteiger. Er is dus nog steeds ruimte voor een bootje en dat is wel belangrijk voor Douwe.

Benieuwd naar de nieuwe woning van Douwe Bob? Klik op deze link voor de foto’s.

Bron en Beeld: Bekende Buren

Delen

Meer over Douwe Bob

Douwe Bob shockeert fan: 'Ik kon het niet weerstaan...'
Douwe Bob shockeert fan: ‘Ik kon het niet weerstaan…’
VIDEO: Douwe Bob trotseert de kou en gaat naakt naar buiten
VIDEO: Douwe Bob trotseert de kou en gaat naakt naar buiten
Lees alle artikelen over Douwe Bob