100%NL Magazine Douwe Bob
Zie ook:
Delen

ZIEN: Douwe Bob en verloofde Anouk genieten van quality time!

Douwe Bob en zijn verloofde Anouk genoten het afgelopen weekend van wat quality time.

Douwe Bob

Toen Douwe Bob in 2012 de eerste editie van ‘De beste singer-songwriter van Nederland’ wist te winnen werd hij in één klap beroemd. Zijn nummer Multicoloured Angels, waarmee hij de finale wist te winnen van Nielson, bracht hij daarna uit als single. En daarna ging het snel met Douwe. In 2016 vertegenwoordigde hij Nederland tijdens het Eurovisiesongfestival in Zweden. Met zijn nummer ‘Slow Down’ wist hij de 11e plaats te behalen.

Gezin

In 2021 was het jaar van Douwe Bob. Niet om zijn muziek, maar om het feit dat hij dat jaar maar liefst 3 keer vader werd. Bij drie verschillende vrouwen kreeg Douwe drie kinderen: dochters Bobby en Ziggy en zoon Elias. Een drukke boel voor Douwe, maar hij doet er alles aan om er voor zijn kinderen te zijn. Zo deelt hij regelmatig de leukste kiekjes van zijn kroost en is hij een hele trotse vader.

Verloofde Anouk

Zijn zoon Elias kreeg Douwe met Anouk. De twee hadden in het verleden al een tijd een relatie gehad. Toen bekend werd dat Douwe een kind zou krijgen bij kunstenares Loes van Delft kwam daarna naar buiten dat ook Anouk in blijde verwachting was.

Inmiddels zijn Anouk en Douwe weer smoorverliefd op elkaar, samen de trotse ouders van Elias én verloofd! Douwe vroeg zijn Anouk ten huwelijk en zij zei volmondig JA! Wanneer Douwe en Anouk in het huwelijksbootje stappen is onduidelijk.

Een opgroeiend kind kost veel tijd en het is dan ook belangrijk om zo nu dan ook tijd voor elkaar vrij te maken. Gelukkig nemen Douwe en Anouk vaak de tijd voor elkaar. Zo ook het afgelopen weekend. ‘EVERY night is date night!’, schrijft Douwe bij een stralende foto. Het koppel ziet er heel gelukkig uit!

Bron en Beeld: Instagram Douwe Bob

Delen

Meer over Douwe Bob

Douwe Bob shockeert fan: 'Ik kon het niet weerstaan...'
Douwe Bob shockeert fan: ‘Ik kon het niet weerstaan…’
VIDEO: Douwe Bob trotseert de kou en gaat naakt naar buiten
VIDEO: Douwe Bob trotseert de kou en gaat naakt naar buiten
Lees alle artikelen over Douwe Bob