VIDEO: Zo lief zagen we Douwe Bob met zoon Elias niet eerder
Delen

VIDEO: Zo lief zagen we Douwe Bob met zoon Elias niet eerder

Op Instagram plaatst Douwe Bob regelmatig de leukste foto's en video's. Dit keer deelt hij een heerlijk vader en zoon momentje, te lief!

Douwe Bob

Na zijn deelname aan ‘De beste singer-songwriter van Nederland’ werd Douwe Bob in één klap bekend in Nederland. Sindsdien maakt hij nog met veel plezier muziek, is hij te zien op verschillende festivals en podia en deed hij ook een keer namens Nederland mee aan het Eurovisie Songfestival.

Elisas

In 2021 was het jaar van Douwe Bob. Niet om zijn muziek, maar om het feit dat hij dat jaar maar liefst 3 keer vader werd. Na twee dochters werd Douwe Bob op 31 mei 2022 vader van een zoon: Elias. Hij kreeg deze samen met Anouk. Een lange tijd was het onbekend of Douwe en Anouk een setje waren, maar daar gaf Douwe uitleg over tijdens een uitzending van Beau. Hij zei hierover: ‘Volgens mij hebben we een relatie. Als het aan mij ligt wel.’

Vader en zoon

Douwe deelt een te lieve video samen met zijn zoon Elias. Heerlijk wat Quality time in de ochtenduurtjes. Vaak is Douwe Bob buitenhuis voor zijn werk, dit soort momentjes is daarom extra genieten! Wat een heerlijke video.

Bron en Beeld: Instagram Douwe Bob

Delen

Meer over Douwe Bob

Douwe Bob shockeert fan: 'Ik kon het niet weerstaan...'
Douwe Bob shockeert fan: ‘Ik kon het niet weerstaan…’
VIDEO: Douwe Bob trotseert de kou en gaat naakt naar buiten
VIDEO: Douwe Bob trotseert de kou en gaat naakt naar buiten
Lees alle artikelen over Douwe Bob