100%NL Magazine trouwen

Deze BN’er gaat trouwen en kreeg een droomaanzoek!

Kim Kotter is een paar dagen geleden ten huwelijk gevraagd door haar vriend Jaap Reesema! Ze genoten de afgelopen dagen van een vakantie in Oostenrijk met familie. Jaap heeft tijdens hun tripje groot uitgepakt en regelde een grote koets met paarden voor Kim! Na een uurtje stapte Kim uit en trof daar jaap aan te midden van een groot hart vol met rozenblaadjes, fakkels en een poster met mooie moment van Jaap en Kim samen. Hoe romantisch!

Kim postte het hele verhaal op haar Instagram:

Ineens zaten we in een koets met prachtige zwarte paarden in Kitzbühel, de zon ging onder.. het was volle maan.. zoveel sneeuw, zoveel lichtjes, door het prachtige bos, Disney is er niets bij.. ik moest na een klein uurtje uitstappen en daar stond een groot hart verstopt op een veld midden in het bos van fakkels en heel veel rozenblaadjes met een prachtige poster met mooie momenten van ons samen.. ik kon niet stoppen met huilen.. hij zei de allerliefste woorden en daar ging hij op zijn knie.. mijn aanstaande man……… ❤

De twee tortelduifjes hebben samen al een zoontje Muck en Kim is nu in verwachting van haar tweede kindje: nog een zoontje! Daar hoorde natuurlijk nog een sprookjeshuwelijk bij! Zie hieronder het prachtige aanzoek die Kim gedeeld heeft op haar Instagram met een foto en een video.

Accepteer marketing cookies om deze content te zien.

Bron: Instagram | Beeld: Instagram