100%NL Magazine ANP/Yvon Jaspers
Zie ook:
Delen

Opnieuw een Boer Zoekt Vrouw-baby op komst!

Er is een nieuwe Boer Zoekt Vrouw-baby op komst! Zou Yvonne Jaspers ook dit keer weer vernoemd worden...?

Boer Zoekt Vrouw

Het is al jarenlang een immens populair tv-programma: Boer Zoekt Vrouw. Met als ultieme presentatrice Yvonne Jaspers. Tijdens de afleveringen gaan vrijgezelle boeren en boerinnen op zoek naar de ware liefde. En dat levert geweldige tv op.

In 2018 deed paardenfokster Steffi Verhagen mee aan het programma. Vanaf het eerste moment dat Steffi verscheen in programma werd ze één van de meest geliefde boeren. Dat kwam door haar bescheiden instelling. Toen Yvon haar de brieven kwam overhandigen kon Steffi het haast niet geloven. Zo liet ze destijds Yvon weten: ‘Er zijn knappere mensen dan ik, dan kies je eerder een van die mensen uit dan mij.’ Toch ontving Steffi meerdere brieven. Uiteindelijk eindigde Steffi met de vriendelijke Roel.

Baby op komst!

Er is een nieuwe Boer Zoekt Vrouw-baby op komst! Op Instagram laten Steffi Verhagen en haar geliefde Roel weten dat er opnieuw een kleintje bij komt. ‘Ja ja! Deze keer gaat het niet om een veulen, maar een broertje voor Sterre. We zijn ons er van bewust dat dit alles behalve vanzelfsprekend is voor velen. We zijn dan ook mega blij en meer dan gelukkig dat dit wederom ons gegund is.’

Het wordt het tweede kindje voor Steffi en Roel. Samen hebben ze al een dochter Sterre, die heel liefkozend is vernoemd naar Yvonne Jaspers. Haar volledige naam is namelijk Sterre Yvon Madelon Verhagen.

Beeld: ANP foto, Bron: Instagram Steffi Verhagen

Delen