100%NL Magazine Chantal Janzen samengesteld gezin
Delen

Bonuskind zet Chantal voor het blok “Sorry. Het is niet je allerbeste foto.”

Ook Chantal reageert onder het bericht: "Ongelofelijk weer dit."

Chantal Janzen

Het lijkt wel of Chantal Janzen áltijd aan het werk is. Op tv, op het podium, haar eigen magazine, webshop en ook nog op social media. We zien Chantal overal. En dat is maar goed ook, want ze bezorgt ons regelmatig een glimlach op het gezicht.

Samengestelde gezin

Het gezin van Chantal en Marco is er een die ongelooflijk hecht is, maar wel samengesteld. Uit een eerdere relatie kreeg Marco twee dochters en een zoon. Ondertussen is hij al jaren gelukkig met Chantal en heeft hij nog twee zoons gekregen. Tussen alle kinderen zit veel leeftijdsverschil, maar dat lijkt niets uit te maken. Alle kinderen zijn super gehecht aan elkaar en het gezin doet vaak leuke dingen samen.

Sorry Chantal

De bonuszoon van Chantal Janzen, Zion Geeratz, heeft besloten een familiekiekje te delen op Instagram. Daarbij schrijft: “Sorry Chantal. Het is niet je allerbeste foto maar vind ‘m te lief om niet te posten. PS Ik heb deze foto’s express niet in de familie-app gedeeld zodat ik ‘m als eerste kon plaatsen. Yehaaa bitches.” Ook Chantal reageert op het bericht: “Ongelofelijk weer dit.” Je ziet het bericht hieronder.

https://www.instagram.com/p/Cs3mCL9sTXJ/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Bron en Beeld: Instagram Zion Geerts

Delen

Meer over Chantal Janzen

LEZEN: Dit is het gigantische vermogen van Chantal Janzen
LEZEN: Dit is het gigantische vermogen van Chantal Janzen
Chantal Janzen deelt hilarische video van jongste zoon!
Chantal Janzen deelt hilarische video van jongste zoon!
Lees alle artikelen over Chantal Janzen