100%NL Magazine Bridget Maasland
Zie ook:
Delen

WOW: Bridget ontvangt lovende reacties op make-uploze look

Bridget bewijst dat zij zowel met als zonder make-up beeldschoon is. Op Instagram plaatst de presentatrice een prachtige foto van zichzelf.

Bridget

Bridget Maasland is één van de Nederlandse presentatrices die we dagelijks op televisie zien. Jaren geleden presenteerde Bridget verschillende programma’s voor BNN, maar in 2007 stapte zij over naar RTL. Vanaf dat moment heeft Bridget RTL Boulevard gepresenteerd, totdat zij de zender verliet. Bloed kruipt waar het niet gaan kan en daarom kwam Bridget in 2016 weer terug bij RTL en is zij RTL Boulevard weer gaan presenteren. Op liefdesgebied is het momenteel rustig bij de presentatrice, maar daar zit zij niet zo over in, want de liefde van haar leven heeft zij toch al gevonden: haar 14-jarige zoontje Mees.

Make-up

Op Instagram plaatst Bridget dagelijks veel vrolijke en mooie foto’s van zichzelf, haar vrienden, haar moeder en zoon Mees. Zo plaatste zij laatst nog een beeldige foto van een moeder-dochter shoot. Hierop is duidelijk te zien dat de presentatrice de looks van haar moeder heeft. Naast andere BN’ers, is ook Bridget eerlijk op Internet. Zij deelde afgelopen week een foto van zichzelf met en zonder make-up. De foto’s zijn een uur na elkaar genomen, maar op beide foto’s is Bridget beeldschoon. Ook haar volgers zijn te spreken over de presentatrice zonder make-up. ‘Je ziet er goed uit met of zonder make-up’ en ‘Make-up heb je eigen niet nodig. Je bent een hele mooie vrouw!’, zijn wat reacties onder de foto. Wij zijn het daar alleen maar mee eens, want Bridget is met en zonder make-up super knap. Een avondje RTL Boulevard presenteren zonder make-up misschien?

https://www.instagram.com/p/CkiAfBZobkY/?utm_source=ig_web_copy_link

Bron en Beeld: Instagram Bridget Maasland

Delen

Meer over Bridget Maasland

Bridget Maasland bijt van zich af na veel kritiek op foto's
Bridget Maasland bijt van zich af na veel kritiek op foto’s
Bridget Maasland gespot met een bekende 'Oude liefde roest niet'
Bridget Maasland gespot met een bekende ‘Oude liefde roest niet’
Lees alle artikelen over Bridget Maasland