100%NL Magazine Bridget Maasland
Zie ook:
Delen

Bridget Maasland bijt van zich af na veel kritiek op foto’s

Bridget ziet er momenteel onwijs goed uit, maar daar zijn niet al haar volgers het mee eens. Nu reageert Bridget op de negatieve reacties.

Bridget Maasland

Bridget Maasland kennen we natuurlijk allemaal! De mooie blondine begon haar carrière als model maar ging al snel aan de slag als VJ bij TMF. Vervolgens werd ze presentatrice bij BNN, SBS6 en RTL en is ze niet meer van de Nederlandse televisie weg te denken. Nederland houdt van Bridget Maasland!

Transformatie

De afgelopen paar maanden heeft Bridget Maasland een ware transformatie ondergaan. Ze liet niet alleen haar borstimplantaten verwijderen, maar ging ook aan de slag met de rest van haar lichaam. Samen met DagEen ging ze de strijd aan met de kilo’s en het resultaat mag er dan ook zeker zijn. Bridget straalt als nooit tevoren en zit kiplekker in haar vel.

En dat ze lekker in haar vel zit, dat is goed te zien! Onlangs verblufte Bridget al haar volgers met een foto van haar sixpack. Looking good!

Kritiek

Wij en heel veel andere mensen vinden Bridget er momenteel heel goed uitzien, maar er zijn ook mensen die kritiek leveren op haar looks. Onlangs plaatste Bridget een reeks foto’s en daar heeft zij wat nare reacties op ontvangen. Zo schreef iemand: ‘Nu toch maar eens stoppen, je wordt er niet meer mooier op. Iets flinker vind ik toch mooier bij jou.’ Bridget reageerde: ‘Ik vind het zo bijzonder dat mensen ongevraagd advies geven over hoe ik eruit zou moeten zien.’

Een andere volger reageert: ‘Jij laat jezelf toch steeds zien? Doe dat dan niet, krijg je ook geen commentaar!’ Hier antwoordt zij met sterke woorden op. ‘Ik laat mij door mijn werk heel vaak zien. En door middel van Instagram laat ik fans/volgers mee kijken in mijn leven. Daar is het voor bedoeld. Niet om mensen te beledigen op hun uiterlijk, leeftijd en of sekse. Als jij iemand op straat tegen komt beledig/zeg je dat toch ook niet uit het niets tegen de ander?’

Als een volger schrijft: ‘Oud geworden’, reageert Bridget: ‘Dank je wel. Ik word dit jaar 50. Dankbaar.’ Wat goed dat Bridget van zich afbijt. Powervrouw!

Bron en Beeld: Instagram Bridget Maasland

Delen

Meer over Bridget Maasland

Bridget Maasland gespot met een bekende 'Oude liefde roest niet'
Bridget Maasland gespot met een bekende ‘Oude liefde roest niet’
Bridget Maasland en zoon Mees showen beiden hun sixpacks!
Bridget Maasland en zoon Mees showen beiden hun sixpacks!
Lees alle artikelen over Bridget Maasland