100%NL Magazine Bridget Maasland
Zie ook:
Delen

Bridget Maasland geeft zichzelf de schuld van stukgelopen relaties

Bridget is alweer een hele tijd vrijgezel, maar dit komt volgens de presentatrice niet door de mannen. Zij geeft zichzelf de schuld.

Bridget Maasland

Bridget Maasland kennen we allemaal als de goedlachse, knappe, blonde presentatrice, die al heel wat tv-klussen op haar naam heeft staan. Haar eerste klus was voor TMF, waar Bridget werkte als vj. Iets later ging Bridget aan de slag voor BNN en weer iets later begon zij bij RTL. Momenteel staat de presentatrice dagelijks aan de desk bij RTL Boulevard.

Stukgelopen relaties

Bridget is jaren getrouwd geweest met Pepijn Padberg en samen met hem kreeg zij een zoon, Mees. Helaas strandde dit huwelijk. Bridget heeft jaren daarna nog verschillende relaties gehad, maar ook deze zijn allemaal stukgelopen. Volgens Bridget komt dit niet door alle mannen, maar door de presentatrice zelf. Niet omdat zij niet geschikt is voor een relatie, maar omdat haar hart gebroken is geweest. ‘Meer omdat ik een aantal keer heb meegemaakt hoe vervelend het kan aflopen en daar niet nog een keer in wil verzanden’, vertelt zij in Saar Magazine.

Bridget’s ouders zijn nog altijd hartstikke gelukkig met elkaar en zij zijn dit jaar zelfs 50 jaar samen. ‘Heerlijk, maar ook een vreselijk voorbeeld natuurlijk, want ik ga dat nooit meer redden, ook niet als ik vandaag iemand tegenkom met wie het mega klikt.’

Toekomst

Bridget is niet alleen op zoek naar een perfecte partner voor zichzelf, maar zij vindt het vooral heel belangrijk dat de man in kwestie het goed kan vinden met haar zoon, Mees. ‘Niet dat hij snel moeite met iemand heeft, integendeel – zo is hij niet, maar ik wil zelf zeker zijn dat hij er geen last van heeft. Als dat lukt, zou het superleuk zijn, maar settelen for less, dat zit er bij mij gewoon niet in.’ Wij gunnen Bridget een nieuwe partner en hopen dat zij binnenkort weer verliefd wordt. 

TAG

Bron en Beeld: Saar Magazine

Delen

Meer over Bridget Maasland

Bridget Maasland gespot met een bekende 'Oude liefde roest niet'
Bridget Maasland gespot met een bekende ‘Oude liefde roest niet’
Bridget Maasland en zoon Mees showen beiden hun sixpacks!
Bridget Maasland en zoon Mees showen beiden hun sixpacks!
Lees alle artikelen over Bridget Maasland