100%NL magazine Bridget Maasland
Zie ook:
Delen

48x HOERA! Bridget Maasland is vandaag jarig

Het is vandaag de hele dag feest, want Bridget Maasland is jarig! De presentatrice viert dit met een paar prachtige foto's op Instagram.

Bridget Maasland

Bridget Maasland is een Nederlandse presentatrice. In haar jongere jaren was Bridget werkzaam als model en zij poseerde in 2006 voor Playboy. Bridget’s eerste televisieklus was bij TMF waar ze werkte als vj in 1995. Hier is het niet bij gebleven, want Bridget heeft nog tientallen andere programma’s gepresenteerd. Sinds 2007 is Bridget werkzaam bij RTL. Deze zender verliet zij even voor SBS6, maar na een tijdje keerde zij toch terug bij RTL. Bridget presenteert RTL Boulevard dagelijks. Op liefdesgebied is het rustig bij Bridget, maar zij heeft haar grote liefde al gevonden, want dat is haar zoontje Mees.

Jarig

De blonde presentatrice is vandaag de hele dag jarig en op Instagram zet zij zichzelf dan ook graag in het zonnetje met wat leuke foto’s. ‘Happy birthday to me! #zelfdeslingersophangen’ schrijft Bridget eronder. Of Bridget haar verjaardag groots gaat vieren, of juist rustig houdt, laat zij niet weten. Over twee jaar wordt haar verjaardag vast uitbundiger gevierd, want dan wordt zij 50 en staat misschien wel de grote, opgeblazen Sarah pop op de stoep.

Wij feliciteren Bridget met haar 48e verjaardag en wensen haar een fijne, gezellige en mooie dag! 

Hierbij wat kiekjes uit de oude doos van 100PMAGAZINE en de foto die Bridget zelf deelt:

https://www.instagram.com/p/Cku4I-Ao-NE/?utm_source=ig_web_copy_link

Bron en Beeld: Instagram Bridget Maasland

Delen

Meer over Bridget Maasland

Bridget Maasland deelt foto van de twee grootste liefdes in haar leven
Bridget Maasland deelt foto van de twee grootste liefdes in haar leven
Bridget Maasland bijt van zich af na veel kritiek op foto's
Bridget Maasland bijt van zich af na veel kritiek op foto’s
Lees alle artikelen over Bridget Maasland