100%NL Magazine Bridget Maasland
Zie ook:
Delen

Bridget Maasland over mogelijke nieuwe relatie: ‘Ik heb nieuws’

Bridget Maasland maakt voor eens en altijd een einde aan de geruchten over haar mogelijke nieuwe relatie.

Bridget Maasland

Bridget Maasland kennen we allemaal als de goedlachse, knappe, blonde presentatrice, die al heel wat tv-klussen op haar naam heeft staan. Haar eerste klus was voor TMF, waar Bridget werkte als vj. Iets later ging Bridget aan de slag voor BNN en weer iets later begon zij bij RTL. Momenteel staat de presentatrice dagelijks aan de desk bij RTL Boulevard.

Grootste liefde

De mogelijke nieuwe man van Bridget moet haar liefde wel delen met iemand anders, en dat is haar geliefde zoon Mees. De twee zijn onafscheidelijk en stapelgek op elkaar. Regelmatig deelt Bridget dan ook de allerleukste foto’s met haar kleine man. De twee gaan daarnaast ook regelmatig samen op vakantie, wat de allerleukste vakantiekiekjes oplevert!

Mogelijke nieuwe relatie

De afgelopen dagen gingen er verschillende geruchten rond dat Bridget Maasland al voor een langere tijd in een nieuwe relatie zou zitten. Het zou gaan om zakenman Maarten Halma.

Tijdens een radio uitzending wil onder andere Ruud de Wild wel graag van Bridget weten of deze roddel nu écht waar is. Bridget besluit om het heft in eigen handen te nemen en voor eens en altijd duidelijkheid te scheppen.

‘Ik ken Maarten van de fietstocht door New York, die ik met Mees deed en hij met zijn kids. Dat is het.’ Helaas heeft Cupido dus niet raak geschoten in het leven van Bridget. ‘Ik heb nieuws. Mees is al anderhalve week bij zijn vader voor de vakantie. Ik was afgelopen weekend gewoon thuis, niet in Disneyland Parijs. Ik ben niet aan het daten met Maarten.’

Bron en Beeld: Instagram Bridget Maasland, RTL Boulevard

Delen

Meer over Bridget Maasland

Bridget Maasland bijt van zich af na veel kritiek op foto's
Bridget Maasland bijt van zich af na veel kritiek op foto’s
Bridget Maasland gespot met een bekende 'Oude liefde roest niet'
Bridget Maasland gespot met een bekende ‘Oude liefde roest niet’
Lees alle artikelen over Bridget Maasland