Bridget Maasland viert verjaardag zoontje met bijzonder feestje
Zie ook:
Delen

Bridget Maasland viert verjaardag zoontje met bijzonder feestje

Bridget's zoon Mees heeft met zijn vrienden een graffiti-workshop gevolgd als verjaardagsfeestje. Op Instagram deelt zij het geweldige resultaat.

Bridget en Mees

Bridget Maasland en haar zoontje Mees zijn als 4 handen op 1 buik. Afgelopen zomer is de presentatrice eropuit getrokken met hem en hebben zij de mooiste vakantie beleefd met elkaar. Samen zijn zij naar Denemarken gereden met de auto en zijn zij in Legoland, Kopenahgen en Jutland geweest. Als kers op de taart reden zij door naar Frankrijk, om daar de vakantie af te sluiten in Disneyland Parijs. Een bijzondere vakantie om voor beiden niet snel te vergeten.

Verjaardag

Iets langer dan een week geleden zette Bridget haar blonde zoon nog in het zonnetje, want hij mocht toen alweer 14 kaarsjes uitblazen. Dit deed Bridget door een filmpje vol met foto’s van vroeger te delen. Voor zowel Bridget als haar volgers is het ontzettend leuk om al die herinneringen terug te zien. Vorige week heeft Mees zijn verjaardag voor zijn vrienden gevierd en daarvoor heeft Bridget groots uitgepakt. Mees en zijn vrienden hebben namelijk een hele middag lang een graffiti-workshop gevolgd. Met hun witte pakken aan, mochten zij zelf ook wat muren bekliederen en daar deelt Bridget wat foto’s en filmpjes van. Voor de presentatrice was dit even een moment om bij stil te staan, want Mees’ vrienden, die nu allemaal net zo oud zijn als hem, kent Bridget al van kleins af aan. ‘Wauw, ik ken jullie allemaal al vanaf dat jullie nog heel klein waren, sommige zelfs vanaf de geboorte. Wat ontzettend leuk om jullie te zien opgroeien. En wat een tof verjaardagsfeestje was dit. Echt een aanrader’, schrijft een trotse Bridget onder haar bericht. Wat een geweldig verjaardagsfeestje heeft Mees gehad en zo te zien heeft naast Mees, zijn moeder ook een super leuke dag gehad.

https://www.instagram.com/p/CinS6I-ogKp/?utm_source=ig_web_copy_link

Bron en Beeld: Instagram Bridget Maasland

Delen

Meer over Bridget Maasland

Bridget Maasland bijt van zich af na veel kritiek op foto's
Bridget Maasland bijt van zich af na veel kritiek op foto’s
Bridget Maasland gespot met een bekende 'Oude liefde roest niet'
Bridget Maasland gespot met een bekende ‘Oude liefde roest niet’
Lees alle artikelen over Bridget Maasland