100%NL Magazine Bridget Maasland
Zie ook:
Delen

Bridget Maasland openhartig: ‘Blijkbaar vind ik mezelf niet genoeg om voor te leven’

Bridget vertelt op tv openlijk over donkere periodes in haar leven en hoe zij hier uiteindelijk weer uit is gekomen. 'Ik schrik er zelf ook van.'

Bridget Maasland

Bridget Maasland kennen we allemaal als de goedlachse, knappe, blonde presentatrice, die al heel wat tv-klussen op haar naam heeft staan. Haar eerste klus was voor TMF, waar Bridget werkte als vj. Iets later ging Bridget aan de slag voor BNN en weer iets later begon zij bij RTL. Momenteel staat de presentatrice dagelijks aan de desk bij RTL Boulevard.

Donkere gedachten

Op televisie ziet Bridget er altijd positief en vrolijk uit, maar zo heeft de presentatrice niet altijd in het leven gestaan. Bridget was de gast bij het televisieprogramma De Kist en daar vertelde zij over de donkere periode in haar leven en haar emoties, die regelmatig alle kanten op gaan. ‘Ik voel me altijd heel verantwoordelijk voor iedereen. Ik wil altijd voor iedereen zorgen, zorgen wegnemen bij iedereen waar ik van houd’, laat zij weten. Bridget heeft te maken gehad met hele donkere periodes in het leven. Na het overlijden van haar toenmalige schoonmoeder heeft zij hier vooral veel last van gehad. ‘Donker, heel donker werd het dan. Niet meer willen leven. Zo concreet, ja.’, vertelt zij openhartig.

Oplossing

Bridget heeft zelf een manier bedacht om dit op te lossen en de donkere periodes weer lichter te maken. ‘Weg, weg daarvan. Op een gegeven moment werd dat makkelijker, want toen kreeg ik een kind. Als je iets hebt om voor te leven, dan is dat niet zo moeilijk. Blijkbaar vind ik mezelf niet genoeg om voor te leven. Dus ik was heel blij dat ik zo’n klein hummeltje in m’n leven had. Ik schrik er zelf ook van. Dat heb ik blijkbaar wel eens.’ Wat een heftige bekentenis van Bridget, maar zo dapper dat zij hier open over praat. Hopelijk heeft Bridget deze periode achter zich gelaten en komt dit niet meer terug. Zo heftig dit..

Bron en Beeld: De Kist, NPO 2

Delen

Meer over Bridget Maasland

Bridget Maasland deelt foto van de twee grootste liefdes in haar leven
Bridget Maasland deelt foto van de twee grootste liefdes in haar leven
Bridget Maasland bijt van zich af na veel kritiek op foto's
Bridget Maasland bijt van zich af na veel kritiek op foto’s
Lees alle artikelen over Bridget Maasland