100%NL magazine Bridget Maasland
Zie ook:
Delen

FEELING HOT HOT HOT: Bridget Maasland poseert zonder kleren op Instagram!

In verband met de hitte vandaag besluit Bridget Maasland om de dag zonder kleren door te brengen!

Bridget Maasland

Bridget Maasland heeft één grote liefde in haar leven, en dat is haar zoon Mees. De twee zijn onafscheidelijk en zijn stapelgek op elkaar.

Op Instagram deelde Bridget een mooie selfie met haar zoon, ze schreef hierbij: ‘Er is niemand op deze wereld waar ik meer mee kan lachen, waar ik helemaal mijzelf mag en kan zijn. Die dezelfde series, tripjes en dieren leuk vindt als ik. Ik vind jou echt de allerleukste op deze aardbol!’

Outfit of the day

Ook om haar mooie looks staat Bridget bekend. Iedere dag showt ze haar zorgvuldig uitgekozen outfit voor de spiegel. De ene dag kiest Bridget een sportieve outfit en de andere dag gaat ze voor een sexy look. Bridget staat alles!

Zonder kleren!

Het was vandaag ook weer een heerlijke, tropische dag. De stranden en zwembaden waren overvol en er werd volop genoten van de zon. Maar wat trek je nou toch aan op zo’n warme dag?

Bridget Maasland was snel klaar vanochtend, want ze besloot om niets meer dan een slip te dragen. ‘Eigenlijk is deze look perfect met die hitte’, schrijft Bridget bij een nietsverhullende foto.

Thomas Acda schrijft onder de foto: ‘Ik had toch al gezegd dat ik mee zou doen? Niet dat het gewaardeerd wordt hoor, maar ik doe sowieso mee.’

Bron en Beeld: Instagram Bridget Maasland

Delen

Meer over Bridget Maasland

Bridget Maasland deelt foto van de twee grootste liefdes in haar leven
Bridget Maasland deelt foto van de twee grootste liefdes in haar leven
Bridget Maasland bijt van zich af na veel kritiek op foto's
Bridget Maasland bijt van zich af na veel kritiek op foto’s
Lees alle artikelen over Bridget Maasland