100%NL Magazine Bridget Maasland
Zie ook:
Delen

Bridget showt lichaam na verwijderen borstimplantaten: ‘Het voelt zo goed’

Bridget zit weer goed in haar vel en dat omdat zij haar borstimplantaten heeft laten verwijderen. Zij deelt er een eerlijke post over.

Bridget Maasland

Bridget Maasland is één van de Nederlandse presentatrices die we dagelijks op televisie zien. Jaren geleden presenteerde Bridget verschillende programma’s voor BNN, maar in 2007 stapte zij over naar RTL. Vanaf dat moment heeft Bridget RTL Boulevard gepresenteerd, totdat zij de zender verliet. Bloed kruipt waar het niet gaan kan en daarom kwam Bridget in 2016 weer terug bij RTL en is zij RTL Boulevard weer gaan presenteren.

Op liefdesgebied is het momenteel rustig bij de presentatrice, maar daar zit zij niet zo over in, want de liefde van haar leven heeft zij toch al gevonden: haar 14-jarige zoontje Mees.

Verwijderen borstimplantaten

Bridget heeft jarenlang borstimplantaten gehad, maar zij heeft onlangs besloten om deze operatief te laten verwijderen. Zij deelt er nu een eerlijke post over op Instagram. De presentatrice plaatst een prachtige foto van zichzelf in de spiegel. ‘Het voelt zo goed dat er niets meer in mijn lijf zit wat niet van mij is. Ik voel mij letterlijk lichter sinds ik mijn implantaten heb laten verwijderen. Maar ook figuurlijk, omdat er een last van mijn schouders is gevallen: wat als ze gaan lekken, kapselvorming, wat voor schade kan het toebrengen aan je lijf en je psyche. Zoveel vragen waar ik nu niet meer mee rond loop. Heerlijk!’, schrijft zij erbij. Wat moet dat een opluchting zijn voor Bridget. Heel dapper dat zij dit deelt met haar volgers. Je bent prachtig, Bridget.

Bron en Beeld: Instagram Bridget Maasland

Delen

Meer over Bridget Maasland

Bridget Maasland gespot met een bekende 'Oude liefde roest niet'
Bridget Maasland gespot met een bekende ‘Oude liefde roest niet’
Bridget Maasland en zoon Mees showen beiden hun sixpacks!
Bridget Maasland en zoon Mees showen beiden hun sixpacks!
Lees alle artikelen over Bridget Maasland