100%NL Magazine Britt Dekker
Zie ook:
Delen

Britt Dekker viert feest: ‘BRONS op het EK’

Britt Dekker zit momenteel op een roze wolk, want zij behaalde gisteren brons op het eerste onderdeel van het EK. Morgen strijd zij opnieuw voor een medaille.

Britt Dekker

Britt Dekker, wie kent haar niet. De presentatrice is inmiddels 30 jaar en is al bijna 12 jaar te zien op televisie. In 2009 werd ze in één klap beroemd door een welbekende uitspraak die ze zei tijdens het programma Take Me Out. Na haar kraker in Take Me Out verscheen Britt in ‘Echte Meisjes in de jungle’, ‘Echte Meisjes op zoek naar zichzelf’, ‘Alles mag op zaterdag’, ‘Wie ben ik?’, ‘Ik hou van Holland’ en nog veel meer!

EK

Dat Britt gek is op paarden, is algemeen bekend. Zij zorgt niet alleen voor hen, zij wint er ook prijzen mee. Deze week mocht Britt samen met haar Talpaard George meedoen aan het EK van de Iberische Dressuur Masters in België. Dit deed zij met groot succes, want gisteren behaalde zij samen met George de derde plek op het eerste onderdeel van het EK. En dat terwijl het hun eerste internationale wedstrijd ooit was. ‘BRONS!!!!! op het eerste onderdeel van het EK!!!! Met veel kleine fouten in de proef van de spanning dus Frankrijk en Groot-Brittannië bleven ons voor op achthonderdste punt! Echt ongelofelijk trots op onze eerste podiumplek!!!’, schrijft Britt onder de video op Instagram. Hierop is duidelijk te zien hoe blij en trots zij is. Voor Britt hoeft het niet alleen bij een derde plek te blijven. Morgen kan zij opnieuw strijden voor goud. ‘Zaterdag de FREESTYLE en dan doen we er een schepje bovenop!!!!’. Wij zijn in ieder geval super trots op Britt en wensen haar veel succes en geluk toe morgen.

Bron en Beeld: Instagram Britt Dekker.

Delen

Meer over Britt Dekker

WOW: Britt Dekker onthult gigantisch detail over bruiloft!
WOW: Britt Dekker onthult gigantisch detail over bruiloft!
Groot verlies voor Britt Dekker 'Geheel onverwachts overleden'
Groot verlies voor Britt Dekker ‘Geheel onverwachts overleden’
Lees alle artikelen over Britt Dekker