100%NL Magazine jan dulles papa
Zie ook:
Delen

LEUK: Jan Dulles deelt een foto met zijn broer uit de oude doos!

Jan deelt een hele leuke foto met zijn broer Kees van vroeger op zijn Instagram. Hoewel we gelijkenissen zien met zijn zoontje James, lijkt hij toch meer op zijn moeder Caroline!

Pijnlijk

Jan Dulles komt uit een gezin van twee kinderen: Jan en zijn broer Kees. Voor tv-programma’s wordt vaak aan Jan gevraagd om foto’s te verzamelen. Jan vindt dat altijd best pijnlijk om te doen. ‘Het feit dat de tijd zo snel voorbijgaat zit me gewoon nooit lekker. Aan de andere is het natuurlijk altijd weer leuk. Hier een foto van mij met mijn (toen nog kleine) broertje Kees. 1980’, schrijft Jan bij de foto.

Poppenkast

Vorige week deelde Jan nog een leuke foto met zijn zoontje James terwijl ze druk bezig waren een poppenspel inclusief poppenkast. Volgens Jan duurt het dan ook niet lang totdat ‘Circus Dulles’ bij u in de stad komt. Echt te leuke foto!

Emotionele column

In het nieuwe 100%NL Magazine deelt ook deze keer Jan Dulles zijn kijk op het leven. Deze editie was het moeilijker dan ooit voor Jan om zijn gevoelens en gedachten om te zetten in woorden. Afgelopen december kreeg hij te maken met een groot verlies. Zijn 3 maanden oude dochtertje Donna overleed plotseling. Jan vertelt in een emotioneel verhaal hoe het nu eigenlijk met hem gaat.

Bron en beeld: Instagram

Delen

Meer over Jan Dulles

WAUW: Jan Dulles deelt liefdevol vakantiekiekje met Caroline Mol
WAUW: Jan Dulles deelt liefdevol vakantiekiekje met Caroline Mol
Column Jan Dulles: 'We moeten trots zijn op onze dialecten in dit land.'
Column Jan Dulles: ‘We moeten trots zijn op onze dialecten in dit land.’
Lees alle artikelen over Jan Dulles