100%NL Magazine Meiland
Zie ook:
Delen

Déze bekende presentatrice wordt de nieuwe buurvrouw van Martien en Erica Meiland!

Een paar weken geleden lieten Martien en Erica Meiland weten een prachtige villa in Noordwijk op de kop te hebben getikt. En wat blijkt? Ze krijgen wel een hele bekende buurvrouw!

Nieuwe woning Martien en Erica Meiland

Na hun avontuur in Frankrijk vertrok de familie Meiland, om daar hun geluk verder te beproeven, naar een prachtige woonboerderij in Hengelo. Helaas voor de Meilandjes verliep het in Hengelo alles behalve soepel. De gemeente Hengelo  en de familie Meiland kwamen er onderling niet uit. Het bestemmingsplan van de woonboerderij lijkt de schuldige te zijn. En dus zat er voor de Meilandjes niets anders op dan de koffers te pakken en opnieuw te verhuizen. Al gauw werd duidelijk dat de familie terug zou keren naar hun geliefde Noordwijk.

Maxime en haar vriend Leroy kochten als eerste hun nieuwe woning in Noordwijk. Een luxe 2-onder-1-kap woning. Martien en Erica lieten het er echter ook niet bij zitten en kochten vrij snel daarna een gigantische villa in een sjieke buurt. Ook leuk: lekker dichtbij bij dochter Maxime!

Volgens weekblad Story krijgen Martien en Erica Meiland een hele bekende buurvrouw. Niemand minder dan: Eva Jinek! Eva en haar partner wonen op loopafstand van de Meilandjes in Noordwijk. Wij zijn benieuwd of er veel gezamenlijke wijntjes in Noordwijk gedronken zullen worden. 😉

Eva Jinek

Heel lang zullen Eva Jinek en de Meilandjes helaas geen buren blijven, want volgens geruchten heeft Eva een woning in Abcoude gekocht. Daar wordt nu nog volop aan gebouwd.

Samen met haar partner Dexter heeft Eva een zoontje genaamd Pax. De vonk tussen Dexter en Eva sprong over tijdens de opnames van het programma ‘De Verenigde Staten van Eva’. Sindsdien zijn de twee onafscheidelijk en werd hun liefde in 2018 bekroond met zoon Pax. ‘Hij is er, het beste dat ons kon overkomen’, schreef Eva toen hij net geboren was.

Beeld: Instagram, Bron: Story

Delen

Meer over Chateau Meiland

LEZEN: Verwijderde scène uit Chateau Meiland roept veel vragen op bij kijkers
LEZEN: Verwijderde scène uit Chateau Meiland roept veel vragen op bij kijkers
Zoveel kost een nachtje in de (volgeboekte) B&B van de Meilandjes
Zoveel kost een nachtje in de (volgeboekte) B&B van de Meilandjes
Lees alle artikelen over Chateau Meiland