100%NL Magazine Carlo Boszhard
Delen

Carlo Boszhard doet opvallende uitspraak over The Masked Singer “Giga flop”

Het is uiteindelijk zijn collega Loretta die hem op andere gedachten weet te brengen..

Carlo Boszhard

Carlo Boszhard is bekend als Nederlands acteur, televisiepresentator, tekstschrijver, zanger en imitator. Samen met zijn goede vriendin Irene Moors heeft hij jarenlang programma’s gepresenteerd. Ook waren zij samen wekelijks te zien in De TV Kantine. Het programma wat Carlo samen met zijn partner en toekomstige man Herald heeft bedacht.

The Masked Singer

Carlo is straks voor het vijfde seizoen op rij te zien als jurylid bij The Masked Singer. Samen met collega’s Buddy Vedder, Loretta Schrijver, Gerard Joling én nieuw panellid Monica Geuze proberen zij de stem van BN’ers in hun opvallende kostuums te raden. Vanaf dit vijfde seizoen, wederom onder leiding van presentator Ruben Nicolai, zullen er niet langer twee teams zijn. Elk panellid raadt voor zichzelf.

“Giga flop”

‘The Masked Singer’ is al jaren één van de grote kijkcijferhits van RTL 4, maar in de beginfase van het programma heeft vooral Carlo er niet veel vertrouwen in. Zo zegt hij tegen RTL Boulevard: “Er kwam een zingend konijn op. Ik dacht: dit kan een giga-flop worden want hier staat, laten we wel wezen, een zingend konijn”, blikt hij terug. Het is uiteindelijk zijn collega Loretta die hem op andere gedachten weet te brengen. “Al na de eerste minuut hoorde ik Loretta kirren: ‘Het kan me niet schelen wie er in dat pak zit. Ik vind ‘m schattig!’

Succes

Volgens Carlo is het programma ook leuk voor mensen die een beetje talentenjachten-moe zijn. “Alleen maar turen naar een zanger op de buis is weer even klaar. Door het game-element kunnen mensen zelf vanaf de bank meedoen, of discussiëren op social media of een kandidaat wél of niet kan zingen. Dat verbindt.

Het nieuwe seizoen gaat op 10 november van start.

Bron: RTL Boulevard. Beeld: 100pmagazine

Delen

Meer over Carlo Boszhard

WHAT?! Komen Carlo en Irene samen terug op televisie?
WHAT?! Komen Carlo en Irene samen terug op televisie?
Binnenkijken nu het nog kan: dít is de gigantische woonboerderij van Carlo Boszhard!
Binnenkijken nu het nog kan: dít is de gigantische woonboerderij van Carlo Boszhard!
Lees alle artikelen over Carlo Boszhard