100%NL Magazine Carlo Boszhard
Zie ook:
Delen

Carlo Boszhard in paniek: ‘Ik kan het niet, het lukt echt niet’

Voor Carlo komen er spannende maanden aan en hij is al een tijdje bezig met de voorbereidingen. Dat brengt genoeg paniek met zich mee.

Carlo Boszhard

Carlo Boszhard is bekend als Nederlands acteur, televisiepresentator, tekstschrijver, zanger en imitator. Samen met zijn goede vriendin Irene Moors heeft hij jarenlang programma’s gepresenteerd. Ook waren zij samen wekelijks te zien in De TV Kantine. Het programma wat Carlo samen met zijn partner en toekomstige man Herald heeft bedacht. Kortom: Carlo is een bezige bij die gek is op de showbizz.

Vreselijk voor je hersenen

Een tijd geleden is bekend geworden dat Carlo een rol heeft gekregen in de musical Moulin Rouge en daar is hij als presentator best zenuwachtig voor. ‘Als presentator is een autocue eigenlijk vreselijk voor je hersenen. Teksten leer je maar half, want het staat toch uitgeschreven voor je. Maar in een rol zeg je gewoon letterlijk wat er staat, dus is het leren geblazen! Of beter gezegd: stampen, stampen, stampen’, vertelt hij aan Televizier.

Stampen

Carlo kampt al weken met stress. ‘Ik kan het niet, het lukt echt niet. Ik roep dat ik de tekst er met geen mogelijkheid in krijg, Herald weet dan genoeg. Gezellig even ontspannen is er niet bij. Zuchten, klagen en dan gefrustreerd met een koptelefoon de hele dag de teksten, die ik heb ik ingesproken, afluisteren’, aldus Carlo.

Carlo heeft veel geoefend en hij vertelde dat het nu lekker gaat, maar hij is bang om weer opnieuw in de vorige fase te belanden. Volgens Herald zou Carlo iets meer moeten ontspannen. ‘Makkelijker gezegd dan gedaan, als je staat te stampen… euh trappelen om te beginnen’, vertelt Carlo. Wij twijfelen er niet aan of Carlo dit kan. Hij gaat deze musical rocken!

Bron en Beeld: Televizier

Delen

Meer over Carlo Boszhard

MOOI: Ouders van Carlo en Ron Boszhard vieren 61 jaar liefde
MOOI: Ouders van Carlo en Ron Boszhard vieren 61 jaar liefde
YES: Carlo Boszhard en Irene Moors maken een comeback!
YES: Carlo Boszhard en Irene Moors maken een comeback!
Lees alle artikelen over Carlo Boszhard