Caroline Mol over dochter Lina: 'Jij bent een geschenk uit de hemel'
Zie ook:
Delen

Caroline Mol over dochter Lina: ‘Jij bent een geschenk uit de hemel’

Caroline: 'Opgegroeid met alléén maar verdriet in mijn buik. En hoe is het toch mogelijk dat jij zo’n blije baby bent?! Jij bent een geschenk uit de hemel'.

Jan Dulles en Caroline Mol

Hij is één van de beste zangers van Nederland en zij een bloedmooie Volendamse: Jan Dulles en zijn grote liefde Caroline Mol. Allebei zijn ze hartstikke actief op social media en hebben ze beide een grote schare fans opgebouwd.

Gezin

Hoewel Caroline een bescheiden Volendamse is, mag ze zichzelf ondertussen ook een BN’er noemen. Caroline is al een aantal jaren samen met haar grote liefde: de 3JS-zanger Jan Dulles. Jan en Caroline wonen op de dijk in Volendam en zijn samen ouders van drie kinderen: zoon James en dochters Donna en Lina. Jan en Caroline delen op hun social media veel van hun persoonlijke leven. De mooie en leuke kiekjes, maar ook de mindere momenten.

Lina

Vanaf het moment dat Lina ter wereld kwam was ze niet alleen het oogappeltje van Jan en Caroline, maar ook van de rest van Nederland. De kleine meid is altijd vrolijk en het lijkt net alsof Lina alleen maar lachen kan. Wat een snoetje! Caroline deelt vandaag een te lieve foto samen met haar schattige dochter. Daarbij schrijft ze: ‘Lina Maria, mijn regenboogbaby, één van mijn twee meisjes. Mijn 3e kindje.’ Je maakt mij weer blij, je maakt íedereen blij. Ik heb zin in alles met jou. Je bent geen vervanger van Donna, je bent haar lieve kleine zusje. Donna hoort bij ons. Voor altijd. Je gaat haar jammer genoeg nooit meemaken maar ik zal je over haar vertellen, zo vaak als ik kan, tot m’n dood. Hopelijk heeft ze veel van zichzelf doorgegeven aan jou. Ik zal er altijd voor jou zijn. Mijn kleine krullenbol.’ Je ziet de prachtige foto hieronder.

https://www.instagram.com/p/CgjJd5sMAU-/?utm_source=ig_web_copy_link

 

Bron en Beeld: Instagram Caroline Mol

Delen

Meer over Caroline Mol

Caroline Mol deelt waanzinnig duoportret van haar kinderen
Caroline Mol deelt waanzinnig duoportret van haar kinderen
WAUW: Caroline Mol overladen met complimentjes na delen van modelfoto's
WAUW: Caroline Mol overladen met complimentjes na delen van modelfoto’s
Lees alle artikelen over Caroline Mol