100%NL magazine Jan Dulles Caroline Mol
Zie ook:
Delen

Caroline Mol: ‘We moesten dingen ‘geregeld hebben’ voor de toekomst en voor de kinderen’

Jan en Caroline gaven elkaar ruim een week geleden het jawoord, maar Jan ging nooit echt op zijn knieën voor Caroline. Zij schrijft er nu over.

Jan Dulles en Caroline Mol

Jan Dulles is al jaren samen met zijn partner, Caroline Mol. Samen kregen zij drie kinderen: James, Donna en Lina. Het stel is door diepe dalen gegaan, maar zij maken ook hele mooie momenten met elkaar mee. Zo gaan zij regelmatig op vakantie, genieten zij van lekker eten en van gezelligheid met vrienden en familie. Het stel woont al jaren op de dijk in Volendam.

Aanzoek

Jan en Caroline zijn al ruim een week getrouwd, maar Jan is voor deze grote dag nooit echt op zijn knieën gegaan. Dit had Caroline wel graag gewild, maar Jan heeft het op een andere manier aangepakt en dat raakt ons wel even.

Caroline deelde een reeks emotionele, bijzondere foto’s op Instagram en daarbij schrijft zij: ‘De dag was zoveel mooier dan verwacht. Ik was nooit ‘officieel’ ten huwelijk gevraagd, en heb altijd gezegd dat ik dat echt wilde. Maar voor nu was dit prima zo… we moesten dingen ‘geregeld hebben’ voor de toekomst en voor de kinderen. Tijdens de ceremonie in het stadhuis in Edam begon Jan (met Jaap en Robin) het liedje ‘Geef mij je woord’ te zingen. Na afloop werd ik ten huwelijk gevraagd. (Ik wist van niets!!!) Hoe romantisch en origineel wil je het hebben!!!!’ Dit is wel héél bijzonder en romantisch. Zo heeft zij toch nog haar aanzoek gehad en wel op een hele speciale manier.

https://www.instagram.com/p/CxbLx30swwR/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Bron en Beeld: Instagram Caroline Mol.

Delen

Meer over Caroline Mol

Caroline Mol deelt nooit eerder vertoonde beelden van trouwdag: 'Die dag was dubbel voor mij'
Caroline Mol deelt nooit eerder vertoonde beelden van trouwdag: ‘Die dag was dubbel voor mij’
WAUW: Jan Dulles deelt liefdevol vakantiekiekje met Caroline Mol
WAUW: Jan Dulles deelt liefdevol vakantiekiekje met Caroline Mol
Lees alle artikelen over Caroline Mol