100%NL Magazine Caroline Mol
Zie ook:
Delen

ZIEN: Caroline Mol deelt te zoete foto met zoontje James

'Mooie jongen en hij straalt zo mooi', reageert een volger onder de super schattige foto van Caroline en James.

Trots

Caroline Mol en Jan Dulles zijn onwijs trots op hun kinderen en delen dagelijks alle lieve en grappige, maar ook minder leuke momenten met hun volgers. De ene na de andere foto laat harten smelten. Of dat nou die heerlijke James is, onwijs schattige Lina of knappe Donna (die in de winter van 2020 is komen te overlijden..), de kinderfoto’s worden massaal geliked en dat is meer dan logisch.

Genieten

Hoewel Caroline begin deze week nog een super schattige foto plaatste van haar dochtertje Lina, mogen haar volgers nu weer even genieten van James. Caroline en haar zoontje lijken onwijs te genieten van het zonnetje in de tuin. Caroline deelt een mierzoete foto van hun samen. ‘Genieten van het zonnetje en van mijn grootste vriend’, schrijft zij onder de foto. Wat is het toch een heerlijk ventje.

Reactie

De likes en reacties stromen weer binnen onder de foto. ‘Mooie jongen en hij straalt zo mooi’, reageert een volger van Caroline. ‘Trotse Mama met haar kleine mannetje’, schrijft een ander. Dat Caroline trots is op haar gezin staat vast. Wat een knappe kinderen heeft het stel.

Bron en Beeld: Instagram Caroline Mol

Delen

Meer over Caroline Mol

Caroline Mol: 'Ik weet weinig meer van deze periode omdat ik aan het ‘overleven’ was'
Caroline Mol: ‘Ik weet weinig meer van deze periode omdat ik aan het ‘overleven’ was’
Caroline Mol deelt emotioneel bericht over twee dochters
Caroline Mol deelt emotioneel bericht over twee dochters
Lees alle artikelen over Caroline Mol