100%NL Magazine Mart Hoogkamer
Zie ook:
Delen

WOW: Te gekke carrièreswitch voor Mart Hoogkamer

Mart is een een héle goede zanger, maar dat is niet het enige wat hij leuk vindt om te doen. Wat een te gekke switch is dit zeg!

Mart Hoogkamer

Een paar jaar geleden brak Mart Hoogkamer door, toen hij op het strand in Carihuela het nummer ‘Unchained Melody’ van The Righteous Brothers zong. Eerder deed hij al mee aan het programma ‘Holland’s Got Talent’, maar daar werd hij tweede. Na zijn succesnummer op het strand, is hij binnen no-time internationaal bekend geworden.

Carrièreswitch

Het blijft niet alleen bij zingen voor Mart, want hij wordt blij van nog veel meer werkzaamheden. Zo is hij naast zanger ook talentscout voor jonge talenten. Het eerste talent is Raoul Noijen. Hij stond het afgelopen jaar in de finale van Holland’s Got Talent. ‘Hij belde mij op, en hij zei: ‘Mart ik houd van de muziek wat niet meer gemaakt wordt.’ En toen was ik ingepakt’, vertelde Mart.

Mart neemt zijn rol als talentscout heel serieus en hij geeft Raoel zo nu en dan ook huiswerk mee naar huis. ‘Het is niet zo dat ik een leermeester wil uithangen, maar ik wil hem alleen behoeden voor de dingen die ik al heb meegemaakt’, aldus Mart. Wat geweldig zeg. Op naar nog véél meer geweldige talenten als Mart.

Bron en Beeld: Shownieuws

Delen

Meer over Mart Hoogkamer

Binnenkijken in het paleis van Mart Hoogkamer en zijn vriendin Jennifer!
Binnenkijken in het paleis van Mart Hoogkamer en zijn vriendin Jennifer!
Mart Hoogkamer deelt heftig nieuws: 'Het spijt me echt'
Mart Hoogkamer deelt heftig nieuws: ‘Het spijt me echt’
Lees alle artikelen over Mart Hoogkamer