100%NL Magazine Chantal Bles
Zie ook:
Delen

Chantal Bles deelt bijzondere gezinsfoto’s: ‘Zoveel emoties en liefde…’

Chantal en Robert genieten van iéder moment met hun kinderen. Een vakantie met elkaar is dan ook iedere keer weer speciaal.

Chantal Bles

Chantal Bles en Robert Doornbos zijn al jaren samen en hebben twee kinderen: dochter Jada en zoon Josh. Alhoewel het gelukkige stel al meer dan 10 jaar verloofd is, zijn zij nog altijd niet getrouwd. Nadat hun dochter Jada te horen kreeg kanker te hebben werden de trouwplannen in de koelkast gezet, wat natuurlijk begrijpelijk is. Aankomende zomer gaat het stel elkaar het jawoord geven. De vrijgezellendag van Chantal zag er in ieder geval ge-wel-dig uit!

Bijzondere foto’s

Chantal en Robert weten als geen ander hoe belangrijk het is om te genieten van de kleine momenten met elkaar. Zij waren afgelopen weekend op vakantie met hun twee kinderen en ieder moment was kostbaar en bijzonder. Op Instagram laat Chantal haar emoties gaan onder een reeks prachtige foto’s. ‘Een weekend om nooit te vergeten. Zoveel emoties en liefde… we zijn gezegend dat we deze herinneringen kunnen maken met elkaar’, schrijft zij eronder. Wat mooi om te zien dat Chantal en Robert zo genieten met de kinderen. Iets wat zij na een aantal zware en spannende jaren nu extra doen..

Bron en Beeld: Instagram Chantal Bles.

Delen

Meer over Chantal Bles

Chantal Bles laat emotioneel van zich horen: 'Het waren pittige, maar ook leerzame maanden'
Chantal Bles laat emotioneel van zich horen: ‘Het waren pittige, maar ook leerzame maanden’
Lekker Lenig: Chantal & Robert's pilates avontuur op het scherm
Lekker Lenig: Chantal & Robert’s pilates avontuur op het scherm
Lees alle artikelen over Chantal Bles