100%NL Magazine Robert Doornbos
Zie ook:
Delen

Chantal Bles en Robert Doornbos delen details over sprookjesbruiloft

De bruiloft waar iedereen al een tijdje op wacht, zit er nu dan echt aan te komen. Chantal en Robert verklappen alvast wat details over deze bijzondere dag.

Gezin Robert en Chantal

Robert Doornbos en Chantal Bles zijn al heel wat jaren samen en zij zijn al meer dan 10 jaar verloofd. Samen hebben zij één dochter en één zoon, Jada en Josh. Al die jaren zijn zij al super gelukkig met elkaar, maar van trouwen is het helaas nog niet gekomen. Dit komt omdat het gezin tijdens de tweede zwangerschap van Chantal het verschrikkelijke nieuws te horen kreeg, dat dochter Jada een niertumor met uitzaaiingen bleek te hebben. Het gezin stond op zijn kop en alle aandacht en kracht ging naar Jada. Hoewel ook zoontje Josh tussendoor nog werd geboren. Het gezin is gelukkig weer helemaal stabiel en met iedereen gaat het goed, dus om die reden ging Robert vorig jaar met kerst weer opnieuw op zijn knieën voor Chantal. Haar antwoord was wederom ‘JA’.

Bruiloft

Het is al een langere tijd stil rondom de bruiloft tussen Chantal en Robert, maar nu verklappen zij eindelijk wat details over deze bijzondere dag. Begin deze week organiseerde het stel een groot diner voor hun getuigen, waarvan de getuigen allemaal van niets wisten. Zij dachten dat zij naar een groot feest van vrienden zouden gaan, totdat zij Chantal en Robert zagen staan, met wat grote enveloppen achter zich. Aan RTL Boulevard vertelt het stel dat de bruiloft zeer waarschijnlijk volgend jaar in juni zal plaatsvinden in het mooie Italië. De bruiloft wordt met een klein gezelschap gevierd, waarbij iedereen zich op z’n gemak zal voelen. Wat voor zowel Chantal als Robert heel belangrijk is deze dagen, is goede muziek en lekker eten. Al zit dat wel goed, wanneer je je bruiloft op een sprookjesachtige locatie in Italië viert en waarbij zelfs artiesten langs zullen komen. Het stel zal samen in een bijzondere auto aan komen rijden, want dat is voor Robert als voormalig autocoureur wel belangrijk. Wij kunnen nu al niet wachten op de foto’s van deze dag. Wat geweldig dat Jada en Josh dit mooie moment nu ook mogen meemaken.

Bron en Beeld: RTL Boulevard

Delen

Meer over Robert Doornbos

Chantal Bles en Robert Doornbos over grootste verlies: 'Vandaag zou je 11 zijn geworden'
Chantal Bles en Robert Doornbos over grootste verlies: ‘Vandaag zou je 11 zijn geworden’
GEWELDIG: Heel mooi nieuws voor Robert Doornbos en Chantal Bles
GEWELDIG: Heel mooi nieuws voor Robert Doornbos en Chantal Bles
Lees alle artikelen over Robert Doornbos

Meer over Chantal Bles

Chantal Bles en Robert Doornbos over grootste verlies: 'Vandaag zou je 11 zijn geworden'
Chantal Bles en Robert Doornbos over grootste verlies: ‘Vandaag zou je 11 zijn geworden’
Chantal Bles laat emotioneel van zich horen: 'Het waren pittige, maar ook leerzame maanden'
Chantal Bles laat emotioneel van zich horen: ‘Het waren pittige, maar ook leerzame maanden’
Lees alle artikelen over Chantal Bles