100%NL Magazine Chantal Janzen
Zie ook:
Delen

ZIEN: Zoon Chantal Janzen laat volgers’ harten letterlijk en figuurlijk smelten in deze outfit

Hoewel je het je bijna niet voor kunt stellen om je in deze temperaturen zo te kleden, is het wel onwijs schattig om kleine Bobby zo te zien.

Verkleden

Dat Chantal Janzen’s jongste zoontje Bobby fan is van verkleden heeft zij haar volgers al vaker laten zien. Zo nu en dan laat Bobby weten zich weer eens te willen kleden in een nieuw kostuum. Of het dan hartje winter is of hoogzomer, maakt voor hem echt niets uit. Dit keer wilde hij per se een Olaf (de sneeuwpop van Frozen) kostuum aan. Normaal gesproken is daar niets raars aan, maar dit keer was het 24 graden buiten en dat moét wel enorm warm zijn geweest in zo’n pak. Bobby had daar duidelijk geen moeite mee. In een eerdere Instagrampost, waarin Bobby in de hitte een warme berenmuts droeg, schreef Chantal al: ‘Bob kleedt zich niet naar het weer. Bob kleedt zich naar z’n mood’. Wat een heerlijk ventje is het ook.

Reacties

Zelf schreef Chantal bij de foto in Olaf kostuum: ‘Het is vrijdagmiddag en 24 graden. Wat trek je dan aan? Juist’. Haar volgers lachen enorm om de foto en genieten van hoe Bobby lekker zichzelf is, ook in de warmte. Carlo Boszhard schreef een pakkende reactie onder de foto: ‘Sommige mensen zijn het waard om voor te smelten’. ‘wat een heerlijk ventje is t toch!’, reageert een andere volger.

Bron en Beeld: Instagram Chantal Janzen

Delen

Meer over Chantal Janzen

SMELT: Bobby maakt emoties los bij Chantal en Marco met liefdevolle tekening
SMELT: Bobby maakt emoties los bij Chantal en Marco met liefdevolle tekening
Chantal Janzen geraakt door bijzondere actie: 'Janken'
Chantal Janzen geraakt door bijzondere actie: ‘Janken’
Lees alle artikelen over Chantal Janzen