100%NL Magazine Chantal Janzen
Zie ook:
Delen

Chantal Janzen viert 4e verjaardag Bobby met ultra schattige foto

Vandaag viert de jongste zoon van Chantal Janzen, Bobby, alweer zijn vierde verjaardag!

Chantal Janzen

Ze is een van de meest bekende presentatrices die ons land rijk is: Chantal Janzen! Het lijkt wel of alles wat Chantal aanraakt verandert in goud. Van succesvolle presentatieklussen tot eigen tv-programma’s en van een eigen platform tot moeder van een groot samengesteld gezin. Chantal kan alles!

Bobby

Samen met haar man Marco Geeratz heeft Chantal twee schatten van zonen: James en Bobby. Bobby is vandaag jarig en wordt alweer 4 jaar! Een hele mijlpaal voor het gezin van Chantal.

Waar James sprekend op zijn vader lijkt, is Bobby een evenbeeld van zijn moeder. Zo deelde Chantal vorig jaar een foto van zichzelf, als klein meisje. De gelijkenissen met die foto en de vrolijke Bobby zijn bizar!

Vier jaar!

De verjaardag voor een kind blijft niet alleen een speciale dag voor het kind zelf, maar ook voor de ouders. Op Instagram deelt Chantal een. hele lieve throwback foto van een pasgeboren Bobby. Ook schrijft Chantal hier een liefdevol bericht bij. ‘Zo dankbaar dat we jou mochten krijgen. Jij met je eigen stylo en je goeie mood. Ik kan het eigenlijk in één zin zeggen: Wat een geluk dat jij bij ons bent gekomen. WAT. EEN. GELUK. Groei maar lieve Bobby. Ga, groei, geef, geniet. Het leven is prachtig. Net als jij’.

Toch is het niet alleen maar feest in huize Geeratz/Janzen vandaag, maar ook een emotionele, want Bobby gaat vandaag voor het eerst naar school! De afgelopen weken is Bobby al een paar keer naar school geweest om te wennen, wat Chantal zwaar viel. Zo schreef ze een paar weken geleden terug: ‘Morgen gaat ‘ie voor ‘t eerst wennen op de basisschool. En inmiddels weet ik gewoon zeker dat ze dat wennen niet in ‘t leven hebben geroepen voor de kinderen.’ De hele post van Chantal lees je hier.

Vandaag is het dan officieel zover: Bobby gaat naar school! ‘Ik kan nu zoveel schrijven over hem, maar dat lukt me niet vanochtend. Ik moet nu naar beneden om niet één maar twéé broodtrommels klaar te maken. En om de wafels van zn opa in een tas te doen want daar gaat ie op trakteren vandaag, op zn eerste officiële schooldag. Bobby. Die liefste Bob. Die geluksbom. Die jongen die zonnestralen op je schijnt als ie naar je kijkt. Vanaf dat eerste moment dat je naar ons keek. Naar onze fijne familie van 6, waar jij de 7e van werd.’

Bron en Beeld: Instagram Chantal Janzen

Delen

Meer over Chantal Janzen

LEZEN: Dit is het gigantische vermogen van Chantal Janzen
LEZEN: Dit is het gigantische vermogen van Chantal Janzen
Chantal Janzen deelt hilarische video van jongste zoon!
Chantal Janzen deelt hilarische video van jongste zoon!
Lees alle artikelen over Chantal Janzen